Alıntı:
atatürkçü Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
iste sizin demokrasi anlayisiniz budur..hani demokrasi kisinin fikirlerini özgürce savunmasiydi, her fikrin kendini ifade edebilmeseydi..
neden gocunuyorsunuz, neden aliniyorsunuz, neden cekemiyor sunuz...söyleyim sizin amaciniz demokrasi filan degil sizin amaciniz diktatörlük..azinligin cogunluga hükmettigi diktatörlük..
burada demokrasi havarasi kesildiniz basimiza..biz biliriz sizin demokrasinizi.. sizi gidi sizi acik oy, gizli tasnif demokratlari..;)
|
ne diyosun sen ya ....demokrasi anlayışımız ipe sapa gelir şeyleri savunmak değildir.atatürkün yolundan gidip onun gösterdiği ilkleri savunarak ilerleyip bu türkiyeyi tekrar laik ve demokrasi bi devlet haline getirmektir.merak etme bu lafları şimdi söylüyorsun ama anlamadan bilmeden söylenen lafların ya off yazıkk
|
iyi de sen demek istiyorsun ki ben seni beğenmiyorum sen atatürkün izinde değilsin o zaman sana demokrat davranmama gerek yok..işte o zaman anarşi çıkar..ben de sana derim sen asıl atatürkün izinden gitmiyorsun diye sana yaptırımlar uygularım...siyaset bu siyah ve beyaz yok sadece....