Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2007, 08:07   #7
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart İsimler ve Yüzleri Hafızaya Kaydetme
Alıntı:
ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Ama bence çok güzel bir şey özellikle polisiye romanlarda aranan en mucizevi özellik
şaka bir yana ilginç ama sizi rahatsız etmiyorsa bence gerçekten hoş ilk başta önemsiz gibi gelen bir şeyin önemli olduğunu keşfedip bilgilerden yararlanabilirsiniz ;)
işime yarayan tek konu mesela bir kere geçtiğim yeri ya da gittiğim yeri asla unutmam.Mesela 4 sene boyunca koca kampüste hiç tanımadığım insanları ne zaman nerde gördüğümü bilirim hatta bazılarının isimleriniçünkü duymusumdur dolmusta falan..Ama bu bi süre sonra sıkıntı oluyor.SAnki insan beyni kalabalıklasıyorda yoruluyor gibi..Ne bileyim ifade edemedim ama bi yolu olsa özellikle bu telefon numaralarını falan duydugumda aklımda kalsın istemezdim.22 yaşındayım ama hala 7 yasındaki öğretmenimin ev telefonunu ezbere bilirim mesela,her ne kadar numara kapanalı 15 sene olsada..Böyle işte,bi süre sonra fazlalık oluyor sanki..
ben de oluyor bu ama oyle cok uzun degil mesela 2-3 sene icinde aklimda dolanir sonra da kaybolur gider
ama sorun olarak gormemelisin beyin zaten kendi kendisini dinlendiriyor saniye icinde onun bilgi birikiminden ziyade
guzel bir ozellik diye dusunmelisin bence ;)
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla