Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2007, 21:31   #44
Kullanıcı Adı
erenon
Standart www.bizkackisiyiz.com!
Alıntı:
SosyalDemokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
SosyalDemokrat Nickli Üyeden Alıntı
Peki o seçimler meşrumuydu;

Seçimde kömürleri,pirinçleri babam dağıtmadı AKP dağıttı.Bu yapılan halkı devlete bağlı hale getirmek değil mi?
sen o kadar cahilsin ki sosyal demokrat degil sosyal bir insan bile olamazsın
Sen o kadar cahilsinki küfür eden argo konuşan bir başbakanın peşinden gidiyorsun

Alıntı:
ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
yahu kardeşim sen sosyal demokratsan şu sorulara cevap verirmisin

1)sizin peşinizden gittikleriniz acaba ömürlerinde hiç varoşlara girmiş mi?

2) maden gerçekten demokratsın 301 . madde kalksın mı kalkmasın mı söylermisin?

3)madem gerçekten demokratsın bir daha ki dönem cumhurbaşakanını halk seçsin mi seçmesin mi?

büyük ihitimalle sende diğer sosyal demokrat geçinenler gibi nasyonal sosyalist bir özlem içerisinde yaşayan sosyal faşistlerdensindir.
1.Bakınız DSP iktidarında varoşların oyu kimindi.

2.301 kalkmamalı.Sonrasında Türklüğümüzle alay etmeyen kalmaz.

3.Cumhurbaşkanını halk seçmesi çok tehlikeli bir iştir.

a. Şimdi iktidar ile cumhurbaşkanı ayı görüşten olabilir.Fakat ileride görüş ayrılıkları olursa güç kavgası ortaya çıkabilir.
b.Cumhurbaşkanını halkın seçmesi demek ülkenin başkanlık sistemiyle yönetilmesi demek.Buda bizim yönetim anlayışımıza ters düşer.

Ve de sizin gibi ümmetci olacağıma nasyonal sosyalist olurum.Zamanında Almanlar boşuna katletmedi Yahudileri..

Alıntı:
GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
"Ben yaptım oldu mantığıyla seçilen cumhurbaşkanlığına gelmemeleri gayet yerinde bir davranıştır.Seçim sonrası RTE ne dedi?Herkesi kucaklayacağım.Peki neden cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Toptan'ın seçildiği gibi uzlaşmaya yanaşmadı.?Bunun cevabını alabilir miyim?"

Sizin mantığımız bizim halkımızdan soyutlanmış arkadaşım. İlk önce kucaklanmayı hak edenler sözlerinde dursunlar bu konulara girersek sen zararlı çıkarsın yani,sözünde durmama konularına...
Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz..

BEN SENİN GİBİ BİR FAŞİSTLE ARTIK TARTIŞMAM! GÖRÜŞLERİNİ GAYET İYİ SÖYLEDİN DÜRÜST OLDUN TEŞEKKÜRLER AMA BİR FAŞİSTLE TARTIŞMAK BOŞ YEREDİR ÇÜNKÜ FAŞİZAN İDEOLOJİLERDEN BESLENENLER ROBOTLAŞMIŞTIR ARTIK FİKİR ÜRETEMEZLER.
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla