Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 20:19   #20
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart AKPARTİ Kurucu Üyeleri
Fatma Bostan Ünsal

1965 Manyas Balıkesir doğumluyum.1981 yılında Manyas Lisesi�nden mezun oldum. 1985�de İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilimler Fakültesi�nden mezun oldum. Sonrasında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Bölümü�nde Yüksek Lisans yaptım. . 2001 yılında Georgetown Üniversitesi, Center for Muslim-Christian Understanding�de misafir araştırmacı olarak, Türkiye ve Amerika�nın laiklik anlayışlarının, tarihsel bir arka plan ve yakın dönemli tartışmalı konularını karşılaştırmalı bir analizini çalıştım. Başkent Kadın Platformu mensubu olarak, BM Istanbul HABİTAT II zirvesine, New York�ta yapılan BM Millenium Forum�a ve BM 2000: Kadın Özel Oturumu (Pekin+5) ve yine BM�in 1999�da Cape Town�da gerçekleştirdiği Dünya Dinler Parlementosux 2000�de .Malta�da yapılan Dünya Parlementosu�na ve Eylül 2001�de Güney Afrika, Durban�da gerçekleştirilen Irkçılık, Irkçı Ayrımcılık, Yabancı Düşmanlığı ve Her Türlü Ayrımcılık Karşıtı Birleşmiş Milletler Konferansı�na AK Parti adına katıldım. Başkent Kadın Platformu�nun 2001 dönemi başkanlığını yürüttüm. Profesyonel olarak İngilizce tercüme yapıyorum. Noam Chomsky�nin Korsanlar ve İmparatorlar, Dani Rodrik�in Kürselleşme Sınırı Aştı mı? Ve hali hazırda yayın aşamasında bulunan Roy Mottahade�nin Peygamber Hırkası isimli kitabı tercüme ettim. Sosyal İşler Başkan Yardımcısı (İnsan Hakları) olarak AK Partide çalışmaktayım. Evli ve iki çocuk annesiyim.
fatmaunsal@hotmail.com