Yıldıray yok! Norveç nefes aldı
Norveç Milli Takımı, Yıldıray Baştürk'ün oynamayacağı haberi üzerine rahat bir nefes aldı. Norveçli futbolcular yaptıkları açıklamada "Baştürk'ün sakatlığı nedeniyle koşamadığını ve takımda yer almayacağını öğrendik. Bu haber bizi rahatlattı. Baştürk, orta sahada çok sağlam bir oyuncu" dediler.
Öte yandan kapalı kapılar ardında çalışan Norveç Milli Takımının teknik direktörü Hareide'nin oyuncularına "Bu maç bizim için hayati önem taşıyor. Türk casusların gelip idmanımızı ve taktiklerimizi izlemesini istemedim" dediği öğrenildi. Bislett stadyumundaki idmanda, Kaptan Andresen havanın soğukluğu nedeniyle montunu bile çıkarmadı. Andresen'in oynamayacğı kesinlik kazanırken, Hareide orta sahada bir kaç oyuncu denedi. Hareide'nin orta sahada Andresen yerine Amexander Tettey'e görev vermesi bekleniyor. Tettey, Türkiye karşısında mutlaka galibiyet alacaklarını söylerken, takımda Christian Grimstad, Jan Gunnar Solli, Alexander Tettey, Vidar Riseth, Per Ciljan, John Carew Kristofer Haestad gibi oyuncuların ilk 11'de yer alması bekleniyor.
"CAREW, SON 20 YILIN EN İYİ OYUNCUSU"
Hareide, Türkiye maçında John Carew'e büyük iş düşeceğini ve kaptanın da golcü oyuncu olacağını belirterek "Carew son 20 yılın en iyi oyuncusu "dedi. Carew, Hareide'nin iltifatına layık olmaya çalıştığını belirterek, Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Türkiye karşışında da en iyi mücadelemi sergileyeceğim. Türkiye maçı bana çok heyecan veriyor şimdiden kalbim atmaya başladı. Karşılaşmanın kırıcı geçmemesini diliyorum " dedi.
kaynak sporx
|