Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-17-2007, 02:58   #13
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart DTP'nin kapatılması hakkındaki düşünceleriniz ??? ...
‘PKK ile ilişkimiz yok' diyemediler
DTP Genel Başkanı Demirtaş, Ahmet Türk ile birlikte açıklama yaptı: Partimize yönelik linç kampanyası var

DTP'ye kapatma davası açılmasının ardındaın DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş ve Ahmet Türk basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Yargıtay'ın açtığı dava ile ilgili DTP açıklandı..

İşte Türk ve Demirtaş'ın açıklamaları...

DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş'ın açıklaması:

"DEHAP hakkındaki dava 4 yıldır sürmektedir. DTP hakkında kapatılması sürpriz değildir .Tüzel kişiliğimize linç girilşimleri bir süredir devam etmekteydi. 22 temmuz seçimlerinin verdiği sans devam ettirilemelidir. Avrupa Birliği sürecini olumsuz etkileyecektir bu karar. Parti kapatmada rekorlar kitabına girdik.. Üye kayıtlarını durdurulması Anayasa Mahkemesi tarihinde görülmemiş bir skandaldır. Avukatlarımız harekete geçmiştir. Kamuoyunu sağduyuya çağırıyoruz .

Ben böyle düşünceler içinde olanlara nasıl hoşgörü içinde davranabilirim onu bilmiyorum ...

Yüce Yaratıcı AK partimizdeki tüm vekillerimiz yar ve yardımcısı olsun eğer onlar yanlıştaysa doğrultsun onları ve hak yoldan hiçbir zaman ayırmasın bizleri bakalım gelişmeleri yakından takip ediyoruz cennet vatan ülkemiz için en hayırlısı ne ise o olsun diyorum ben ...

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla