Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-18-2007, 00:38   #46
Kullanıcı Adı
AKMURAT
Standart TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
Eee oda tercih işte . Bende forum sitelerine kendi resmimi koymayı sevmiyorum
zaten koymam doğru olmaz...
Himmm cok iyi ya muazzam bir insansiniz konusmalarinizdan anladigim kadariyla.Biz liseden mezun olurken yillik hazirlanmisti.Sinifimizda 3 tane tesetturlu bayan arkadasimiz vardi.Fotograf koyamadilar cok uzuldum Sirf kapali fotograf yasak diye yillarca saklayacaklari yilliga fotografsiz girdiler.Allah'in onlari en guzel mevkiilere getirmesi dilegiyle.Yani birseyi layigiyla yapmak cok guzel.
Murat kardeşim muazzam olmak kim biz kim. Sadece Allah'ın izni ile birşeyleri doğru yapmaya çalışıyoruz. İnşaAllah'da muvaffak olmayı nasip eder rabbim. Anlattığın olaydaki bayanları çok takdir ettim . Ne mutlu onlara . Allah c.c. onlardan razı olsun .Bizlere de dediğin gibi layıkı ile yapmayı nasip etsin inşaAllah .
Amin.
Muazzamlik kim biz kim dedinde aslinda haklisin.Katildigim sohbetlerden birinde seker hocamiz sunlari dile getirdi.
''Hanginiz muazzam,hanginiz mukemmel,sahane?''herkes sustu cit cikmiyor.Dedi ki''ben mukemmel degilim,evet degilim''kalabaliktan sesler yukseliyor''aman hocam siz''.
''Hic birimiz mukemmel olup olmadigimiza karar veremeyiz.Buna karar verecek olani hepimiz biliyoruz ve bize verilen gorevleri en iyi sekilde yapmaya calisiyoruz.Takdiri Allah'a kalmis''dedi.