Alıntı:
speak_ Nickli Üyeden Alıntı
3 KASIM SEÇİMLERİNE GÖTÜRMEK İSTİYORUM SİZİ. HATIRLAYIM AKŞAMDAN SABAH ZAMLA UYANIRDIK. PETROL İSTASYONUNA GİDERKEN İDDAYA GİRERDİK ACABA NE KADAR ZAMLANMIŞTIR DİYE BÖYLE GÜNLERİ GÖRDÜK
SAĞLIKTA ZATEN DOKTOR YÜZÜ GÖREN HACCA GİTMİŞ GİBİ SEVİNİRDİ
EĞİTİMDE OKUR YAZAR ORANI KIZLARIN OKUMA ORANI NERELERDEYDİ?
HİZMETTE ARTIK HÜKÜMETİMİZ BİR AÇILIŞ YAPARKEN BÖLGE AÇILIŞLARI YAPIYO SİNEVİZYONLA ORDAN ORAYA BAĞLANIP AÇILIŞLAR YAPILIYO YETİŞMİYO ÇÜNKÜ BU MUHTEŞEM YATIRIMLARA
BÜTÜN BUNLARI GÖZ ARDI ETMEK İÇİN HERHALDE SAĞIR YADA KÖR OLMAK GEREK!
|
evet bazı şeyleri görebilmek için kör sağır vs. ya da nasipsiz olmak gerek. birşeyler oluyormuş gibi gösteriliyor. ben şahsen milletimizin bir "göz boyama" ile karşı karşıya olduğunu düşünüyorum, bu benim fikrim kim ne derse desin. tabi ki istiyoruz Türkiyemiz kazansın, Türk milleti kazansın ama bakalım iyi de olsa kötü de olsa birgün herşey ortaya çıkacak işte o zaman inşallah zarar etmemiş oluruz. bu aşamada demek istediğim her söylenene inanmayın sağlam kaynaklardan iyice araştırın. siyaset mecrası yalan için en uygun ortam dolayısıyla "kimin ne söylediğinin doğru, kimisinin de söylediğinin ne kadarının doğru olup olmadığı" tam bir muallak. millet olarak kime inanacığımızı şaşırmış bir haldeyiz. bu yüzden bence en çok yapmamız gereken şey dua etmek bunu unutmayalım. şöyle bir söz var sahibini unuttum mazur görün: "dua müminin silahıdır" hadi Allah hepimizin yardımcısı olsun, amin ...