Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-21-2007, 16:34   #1
Kullanıcı Adı
hayataAKartı
Standart Coco coco lın formulu bulundu hala içmeye devammı?
Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var. Bu bir vazgeçirme yolu değildir.
Bir okul ve karşısında 2 katlı bir ev var. Evde yaşlı bir beyefendi oturuyor. Her gün tenefüs aralarında öğrencilerin evin önündeki çöp kovasını tekmelemesi ve değişik sesler çıkarmasından rahatsız olan bu bey onları vazgeçirmek için bağırıp çağırmaktan veya şikayetten farklı bir yol izliyor. Gençlerin yanına gelerek "Vay nasılsınız iyisiniz Bende gençken böyle yapıyordum. Çok seviyorum böyle yapmayı siz hergün yapın hatta ben size bunun için 5 YTL vereyim " diyor. İlk gün parayı veriyor ve gidiyor. 2. gün "yaw çocuklar benim maddi durumum bu aralar iyi değil bu işi 2,50 YTL ye yapsanız olur mu?" diyor Çocuklar tamam diyor. ve parayı alıyp gürültü çıkarmaya devam ediyor. 3. gün miktarı 1 YTL daha sonraki günde 0,50 YTL yapmayı teklif ediyor. Gençler artık "Bu paraya kimse bu işi yapmaz" deyip artık bu terbiyesizliği yapmıyor. Yaşlı adamda evinde rahat rahat yaşıyor.
Yukarıda bir arkadaşım reklamcı olanınız varsa diyor. Bende reklamcılık yapıyorum. Ve o arkadaşım haklı.
Bir zamanlar kürtçe kaset ve Cd lerde yasaktı. Şimdi ise serbest ve artık kimse yasak olan dönemdeki gibi bu kasetleri dinlemiyor ve sahiplenmiyor. Lütfen ...

hayataAKartı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder