Alıntı:
vuslat_19 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar öle yorumlar yazıyorsunuzki sanki ben burda coca cola reklamı yapıyorum coco cola dan 10 yıl bahsetmeyelim satışında bi azalma gerçekleşecekmidir sizce geçmişe bakalım azalmışmıydı hala çok satıyo hala çok satıyo coca colayı boykot etmeye başlaladıktan sonra bi nebzede olsa satışları düştü evet hala içmeye devam ediliyo ve edilecekte ama insanalrı bir şekilde uyarmakmak gerekiyo bu içecek içilmemeli zaralı her şekilde biz çıkıyoruz diye anlatılmalı susarak istenilen sonuca ulaşacağımızı sanmıyorum
|
kardes su siyah yazili yeri bana kanitlar misin..iste bir kez daha diyorum biz kendimizi kandiyirouz öyle coca cola nin geriledigi filan yok aksine her gecen gün bütcesini büyüterek pazar piyasasinin tek hakimi oluyor..
daha öncede pepsi biraz olsun ona rakip oluyordu ama su anda tamamen tekelcilige dogru gidiyor..biraz piyasalari takip edersek coca cola nin ne kadar büyüdügünü, nerede daha fazla tüketildigini, yillik ciro sunun her gecen yil ne kadar arttigini görecegiz..
insanlari uyaralim ama elde kesin belgeler olsun..bu haber yalan bir haberdir, bakin yazilanlar yalan demiyorum haber yalandir böyle bir olay olmamistir, bu habere konu olacak birsey olmamistir ama bizler kendimiz yazip, kendimizi inandiriyoruz..
ayni colaya cok zarar verdirdidigimize inandirdigimiz gibi..lütfen belge ve kesin bilgilerle konusalim..buyrun ne kadar zarar vermisiz bunu burada rakamlarla belirtelim..
ben susalim demiyorum tepki verelim vermesinede tepki verelim derken birilerinin reklamini yapmayalim, birilerinin ekmegine yag sürmeyelim diyorum..
bu arada lütfen bu haberin kaynagini belirtelim cünkü kaynaksiz, nereden geldigi bir haber üzerine ne kadar yorum yapsak havada kalir..