Gay Dernekleri...
Bu konunun Türkiye gibi bir ülkede gündeme gelmesinden oldukça rahatsızım...
Ne demek bu yaa, gayler dernek kuracak ülkemizde, yakında meclise de girerlerse hiç şaşırmayacağım...
Dernek kurulurken bakılır , araştırılır ahlaka aykırı mı diye bu derneğin kurulmasına izin verilerek ahlak sınırımızı ne hale soktuklarının farkındalar mı acaba? Bu ahlaka aykırı değil mi sizce de? Ben önce bir müslüman sonra da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu durumdan rahatsız oluyorum.
Tabii " ya boşverin bunları yaa, herkes özgür, isteyen istediğini yapar " diyebilirsiniz ki böyle düşünenler de vardır eminim.Böyle düşünenlere de cevap olsun bu "Her koyun kendi bacağından asılır lakin kokusu etrafa yayılır bir süre sonra ve rahatsız olmamak içten değil..."
Kötü hissediyorum çünkü;
-Başörtümle ben Üniversiteden içeri alınmazken bu tür saçma kanunların çıkması beni rencide ediyor...Hani benim hakkımın savunucuları nerde? Nerde benim özgürlüğüm? Reva mı bu?
ladikli kardeşim Allah senden razı olsun..RABBimin kelamı en doğrudur ve ayetler her şeyi gösteriyor.
Geçmiş kavimlerden ders almak nere biz neree ama di mi, öyle işte belki bizim konuşmamız biraz uç geldi size ama ne yapalım acizane ben böyle düşünüyorum...
|