Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-23-2007, 22:03   #10
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Askerlerden Erbakan'a ilginç itiraz
Alıntı:
Ak Forest Nickli Üyeden Alıntı
anlayisi kit olan insanlar var malesef erbakan veya Saadet sözzügünü duyunca uyuz oluyorlar nedense kendimi tanitim isterseniz ben eskiden Milli Görüssü olup ta Akp li yim ve devam edecegim bu hakarete varan ve uyuz olan insanlarda kesinlikle milli görüs sizgisinden gelmemektedirler ya zamaninda mhp li veya basi boss dolasanlardan sonra akp li olanlardandir sünkü erbakani küsümseyecek akp li yoktor ne var ki sonradan isimize girip erbakan hocaya hakaret eden ve küsümseyecek insanlllar var aramiz da ister begensinler ister begenmesinler ben yoluma devam edecegim sünkü akp her görüse her fikire ve her elestiriye acik parti dir erbakan Hoca saygi duydugum insandir ve bu devam edecek tabiki beni elestiren dünyasi dar olan insanlarda olacaktir partimde

saygimla
Kaybol git şurdan nefret ettirdiniz ulan artık saaddet partisinden.. Sizin gibiler yüzünden partinin ismini duymak istemiyorum.... > > > >

Ne biçim insanlarsınız yaa hiç mi gurur yok...Hiç mi şeref yok bu kadar mı düştünüz... Akpartinin adını ağızına alma.. Kaybol... > >