Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-24-2007, 07:12   #7
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart 22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?
bu guzel fikirin icin cok cok tesekkurler kardesim
Ben 8 yildir ailemden ayri kaliyorum benim icin en buyuk seref ailem ile babam ile birlikte izlemek secim sonuclarini. o gece sabahlara kadar kanal 7, atv, trt ,, kanal kanal dolasmaktir benim en buyuk haz kaynagim babam ile memleketim Mersin in hadep, dehap in elinden kurtulup kurtulamayacagi konusunda fikirler beyan etmek...
benim icin bir onceki secim daha heyecanli gecmisti. babam partimizin bayragini asmisti herkes konusyordu.. amcamlar ile birlikte izledik onlarin bilgilerinden faydalanmistim inanilmazdi.
bu secimde ise rakiplerimizin tamamen cokmesi ile kendimiz sevindik kendimiz eglendik.. secim yasaginin gec kalkacagi dusuncesi ile eve erken gelmedim geldigimde %20 lik dilim acilmisti.. hemen kumandayi elime aldim sandiklarin %60 i falan acilincaya kadar ayni yerimde, ac karnina, butun kanallari gezdim.. ozellikle trt nin yayini cok begendim orada bir hanim efendi vardi Basbakanimizi oven cok guzel aciklamalari vardi ondan cok sey ogrendim gercekten.. Mersin de MHP nin gerisine dusmemize ragmen buyuk bir basari saglamistik. ozellikle yerel kanallardan bunlari takip etmek cok guzeldi cok heyecanli idi.. butun arkadaslarimi aradim ajanslar icin calisan arkadaslarim falan cok mutlu idi..
gercekten.. Allah u Teala nasip ederse bir daha ki secimde de ailem ile birlikte bu heyecani paylasacagim.. Babamin yanilmayacagi guvencesi ile takip edecegim..
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla