Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-24-2007, 11:06   #14
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Coco coco lın formulu bulundu hala içmeye devammı?
arkadaslar
kolanin sadece kafein adina degil midemiz konusunda da zararlari mevcuttur.
vuslat kardesim, darilmaca, gucenmece, kizmaya gerek yok guzel bir tartisma ortami olusmus ;)
ben aynen katiliyorum mavera kardesime.. arkadaslar biz daha iyisini yapana kadar hep coca cola marka kola icerdim, cunku digerlerinin nasil bir tatta olduklarini hepimiz biliyoruz.. ne oldu sonra bir turk sirketi uretti hatta basbakanimiz da acilisina katildi. artik onu tercih ediyorum, etmeye calisiyorum..
ayrica coca cola konusunda bana da bir suru e-posta geldi, geliyor.. onemsemiyorum hic birini cunku gercekten bunlar reklam amaci ile yapilan calismalar olarak degerlendiriyorum boylece inaniyorum.
vuslat kardesim sana yonelik bir gorusumuz yok burda sen katilmayabilirsin.. baskasi da bana katilmaz o ayri..
reklam konusunda ben de bir kurs tarzi bir olusumda bulundum, bir kac birsey ogrendim.. sizin de zikrettiginiz gibi.. butun musluman ulkelere bu tarz haberler yayarak inanilmaz bir reklam yapiyorlar. butun muslumanlar posta kutusunda bu sirketin reklamini goruyor her actiginda.. ne buyuk reklam iste ...
bunu soylerken de bunlarin bizi teslim ettigi, israil yandasi oldugu, amerika yandasi oldugu vs. konularda bir sey demiyorum, diyemiyorum cunku bu konuda bir belge yok hala..
bugune kadar hep amerikan destekcesi ilan ediliyordu simdi israil e yataklik yapar oldu
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla