Başörtüsü yüzünden ödülünü alamadı -HABERE GELEN YORUMLAR
ismail 26.Kasım.2007 01:17:30
Türk oldugumdan UTANIYORUM
Ben hollandada yasiyorum burda bile boyle seyler olmazken Türkiyede kendi öz VATANIMIZDA böyle seylerin olmasi utanc verici,bas örtülü annalarimizin ogulari VATANIMIZI koruyorlar neden bunlar insanlarin basörtüleriyle ugrasiyorlar etrafimiz düsmanlarla doldu herkes turkiyenin bir acigini bekliyor ama sözde turkiyenin basindakiler herseyi bittirdiler sadece tek sorun bas örtü kaldi,yazik yazik insani herseyden sogutuyor bunlar
rumeysaaaa 26.Kasım.2007 00:58:00
kendinizde misiniz?
eyyyyyy TURKIYE bu bize yakisir mi? nerde esitlik..... haberi okurken tuylerim diken diken oldu....yapilir mi bu? neden sevincini kursagina diziyosunuz kizcagizin..
ZEYNEP 26.Kasım.2007 00:49:43
CEHENNEMDE ODUN İSTER..
RAHMAN VE RAHİMOLAN ALLAH'IN ADIYLA...DİYOR
NUR SURESİ 31.AYETE ŞÜPHE EDENLERİN KAFASINA BİR TOKMAK HÜKMÜNDE OLMASI İÇİN BAKMALARINI İSTİYORUM...
KARDEŞİM SENİNDE ONLARA CEVABIN İLERİDE KÜRSİLERE YÖNVERECEK BAŞARI VE BULUŞLAR OLMASI DİLEKLERİMLE DİYORUM
----ASLINDA ŞİMDİDEN ÇOOOOK ŞEYLER BAŞARDIGINI BİLMENİ İSTİYORUM---
...ELBETTE BİR MAHKEMEİ KÜBRA BİR MAADELEİ UZMA VARDIR...HESAP GÖRENLERİN EN HASSASI YÜCE ALLAH'TIR...
......İNNALLAHE MEASSABİRİN...(ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR)
ragıp 26.Kasım.2007 00:40:37
yazık
yazık o komutana da kaymakama da orada duruma müdahele etmeyen herkese de...
Allah görüyor ki kimsenin hakkı diğerine kalmayacaktır!
erdogan ünlüsoy 26.Kasım.2007 00:25:25
dagami cikalim
hangi ülkede yasiyoruz bu zülmü yapanlar müslüman degilmi ve neye hizmet ediyorlar yani bizlerde hakkimizi aramak icin hangi daga cikalim yani zorla ülkeye insanlari düsman etmeye calisiyorlar ülkenin düsmani yetmiyormu allahlarindan bulsunlar saygilar
MEHMET 26.Kasım.2007 00:12:33
YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM
KARDEŞİM BUGÜN İNDİGİN O KÜRSÜ İSTİKBALDE SANA MECBURDUR...SEN GAYRET VEDE ŞEVKİNİ YİTİRME...ONLAR İSTEMESEDE ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR...ELBETTE Kİ: ENGELLER OLACAKTIR ŞEYTANINDA NEFERLERİVAR... ALLAH İNTİKAM ALANLARIN ENHAYIRLISIDIR...BÜGÜN ASLINDA SEN EBUCEHİLLERİ TEŞHİR ETTİN...
KAYMAKAM VE O KOMUTANA GELİNCE ARKADAŞIN DEDİGİ GİBİ --SÜTCÜ İMAMI--HATIRLATMAK İSTERİM....
YİĞİTMİSİNNESİN SANADA GELİNCE SENDE CÜMLELERİNE DİKKATET...BU MESELEDE HER İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEMEZSİN....
BİZLERİ KİŞİLERİN SÖYLEMLERİ BAĞLAMAZ...ABDÜLKADİR KARDEŞİM SANA CEVABINI VERMİŞ ZATEN...ALLAH'IN DEDİĞİ BAĞLAR VEDE AYETTE SÖYLENMİŞ ZATEN.....
|