Başörtüsü yüzünden ödülünü alamadı -HABERE GELEN YORUMLAR
Abdullah 26.Kasım.2007 00:06:03
CEHALET
İslama karşı çıktığı için ebucehile bu ad verilmiştir.Cehaletin babası demektir.Bilimde derece yapmış alkışlanması gereken bir öğreci sadece inancından dolayı hakir görülüyorsa horlanıyorsa üzülüyorum.ALLAHIM içimizde ki beyinsizler yüzünden bizi helak etme.
Yigit Almanya/mannheim 26.Kasım.2007 00:05:11
Nedir bu sacmalik böyle
Bu tablo karsininda inaninki bende nerdeyse üzüntümden birazda sinirimden aglayacagim.Bu böyle olmamali,sinan kardesimin de dedigi gibi bizler nene hatunlarin sütcü imamlarin torunlariyiz.O görevliler sözlügü acsinlarda bir baksinlar bakalim demokratik özgür ülke ne anlama geliyormus.Madem demokratik ve özgür bir ülkeyiz o zaman bu zulüm niye?yok daha özgür olamadik diyorsaniz birde su kamusal alan sacmaligindan güc aliyorsayiz ne diyeyim artik.Türbanli olarak halk bankasi yada ziraat bankasinada almasinlar o zaman,mahkemelerde kamusal alan oralara da almasinlar,belediye binalari da,daha sayilacak cok yer var sizin demokratik ülke anlayisiniz bumu?Yaziklar olsun o salonda ki bu duruma ses cikarmayanlarada..
SINAN ALMANYA 25.Kasım.2007 23:45:19
COOOK YAZIIIK
BU ÜLKEYI NE O KAMKAM NEDE O GARSON KURTARMISTIR. bu ülkenin gercek sahipleri NENE HATUNLAR; SÜTCÜ IMAMLARDIR ONLARIN NASIL INSANLAR OLDUGUNU ELIN INGILIZI ANLADIDA MAALESEF BIZIM ILERICILER ANLAMADILAR HALA. ingiliz general kendi meclisinde kürsüye cikip diyorki biz bunlarin elinden bu KUR´ ANI ALMADIGIMIZ SÜRECE BUNLARI YENEMEYIZ : ONLAR ALAMADI AMA ONLAR ZIHNIYETLI YÖNETICILERIMIZ ELIMIZDEN ALMAYACALISIYORLAR AMA BASARILI OLAMAYACAKLARDIR CÜNKÜ DININ SAHIBI YÜCE ALLAHTIR:
muhammed 25.Kasım.2007 23:39:41
HÜKÜMET UYUMA BU GÖZYAŞLARINA SAHİP ÇIK..
ARTIK BU ZULMÜ BİTİRİN .DAHA NE KADAR BEKLİYİCEZ.YETER ARTIK SAYIN CUMHURBAŞKANI SAYIN BAŞBAKAN EŞLERİNİZİ SÜSLÜ PÜSLÜ YANINIZDA DOLAŞTIRACAĞINIZA BU SORUNU ÇÖZÜN .
mahır 25.Kasım.2007 23:21:17
ayıp
kardeşim bu zaman da hala bu tür yanlışlar oluyor allah izan versin bir imam hatipliden başka ne bekliyorsunuz ayıp değilm başörtülü diye ödülü hangi insafa göre verilmiyor kürsüden indiriliyor çok ayıp bu hareketler artık geride kalmalı başörtülü başı açık bu memleketin meselesi değil.esas sıkıntılarımızla ilgilenelim .Başöttüyle uğraşırken hiçbirimizin fert başına miilli gelirimiz artmadı dolayıısıyla bu tür hareketler çağın dışında kaldı lütfen sağ duyulu olalım.
Yunus TUNÇER 25.Kasım.2007 23:12:44
HERKES KARAKTERİNİ SERGİLER...
Aslında çok söz etmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum.Çünkü herkes karakterinin gereğini sergileyecektir.Zalim zulmünde,mazlum olansa sabrında devam edecek,taki alemlerin Rab'bi tartışma ve torpil götürmez mahkemelerini kuruncaya kadar.Ben şahsen burdaki kız kardeşimin düştüğü durumdan daha çok onu 21.yy. Türkiye'sinde bu hallere düşürenlerin akıbetine üzülüyorum.Umudum onlarında bir an evvel hidayete ermeleridir.
Elif 25.Kasım.2007 23:02:33
Imdihan Sirri
Bu dunya gecici. Herkes bir imdihan icinde. Allah hepimize bu imdihan dunyasinda yardim etsin. Kaybetenlerin safinda degil de, kazananlarin safinda olalim insallah. Kozan ilcemizde de birileri kaybetti, birileri kazandi. O mahser gununde, herkes odulu nu alir.
tevhide kardesim Allah sana daha buyuk ve degerli hdiyeler verdi ve de vermeye devam edicek. Unutma Allah bizimle. Allah bize yeter.
Inna lillah ve inna ileyhi raciun
|