Başörtüsü yüzünden ödülünü alamadı -HABERE GELEN YORUMLAR
Murat PAŞALIOĞLU 25.Kasım.2007 23:01:01
KOMUTANA KIZMAYIN
Mesele komutanın tavrı değildir , bu tavırları zaten biliyoruz. Benim anlayamadığım organizasyonu siviller , sivillerin alanında düzenliyor ve komutanın emrini yerine getiriyorlar. Komutanımıza , kendisinin de burada bir davetli olduğu , bu konuda emir veremeyeceği bir alanda bulunduğu , yine de kızımızı kürsüde görmek istemiyorsa bölgeden kendisinin çıkabileceği gibi hatırlatmalar yapılmıyor ? anlamış değilim . Mesele komutanın değil , kendilerini , onun emir eri gibi görenlerin davranış biçimlerindedir.
Adem 25.Kasım.2007 22:58:56
Arkadaşıma katılıyorum
Yukarda minietek benzetmesi yapan abdullah arkadaşımın görüşlerine katılıyorum. İnsan yetiştirmek için eğitim almış kişilerin beşarısını inancından dolayı görmemezlikten gelmek şuursuzlukdan başka birşey değil.KINIYORUM!!!
YUSUF OTAKCI 25.Kasım.2007 22:51:32
2007 YILINDA ÜLKEM.
Dostlar. Yıl M.S. 2007. Yer, laik demokratik TC. devletinin okumuş - yazmışlarının katıldığı ve yönetici unvanını almış kişilerin bulunduğu toplantı. Halkın vergileri ile geçinen bürokratların davranışlarına bakın. Yuh olsun sizlere. Bu millet ile hiç bir bağınız yok.
suat sözer 25.Kasım.2007 22:45:40
Bu kişiler...
Bu kişiler insanımıza ve değerlerimize değer vermiyorlarsa ben de onları insan olarak tanımlamıyorum.Tasfiye olup giden düşünçelerin provakosyonları.
Abdulkadir AYGÜL 25.Kasım.2007 22:33:45
Erhan YİĞİT'e Cevap
Mümin kadınlarada söyle gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz el gibi) görünen kısımlar müstesna, zinet yerlerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. (ALLAH (cc) = SENİ BENİ VE BÜTÜN KAİNATI (M. K. ATATÜRK VE BÜLENT ECEVİTTE DAHİL) YOKTAN VAR EDEN)
adnalı 25.Kasım.2007 22:28:28
bu kafayla
yahu kardesım bunlar bır basortusundenmı korkuyorlar sayın kaymakam ve garsonbey sız korkmayın sıze ve aılenıze hıc bır zaman baortululerden zarar gelmez.
serdaraziz 25.Kasım.2007 22:16:13
KORKAKLAR
Allah dan korkmayan, mevki makam ve maaşından korkanlar. yazık size
mert 25.Kasım.2007 22:14:47
acizlik
YAZIKLAR OLSUN KENDİ ACİZLİKLERİNİ KAPATMAK İCİN BÖYLE YOLA BAŞVURAN İNSANLARA YAZIKLAR OLSUN.İNSANLIK DIŞI BİR DAVRANIŞ.
aydın 25.Kasım.2007 22:07:06
zavallı vatan
yaa millet uyanın artık bız bu el kadar bez parcasından bukar korkan bır devletımız var cok kotu durumdamıyız bız okadar dustukmu koskoca devletı temsıl eden kaymakam garnızon komutanımız var onun ıcın cok calısmamız lazım coook
|