Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-26-2007, 10:17   #26
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart Başörtüsü yüzünden ödülünü alamadı -HABERE GELEN YORUMLAR
zafer 25.Kasım.2007 20:38:31

eşeğini dövemeyen semerini dövermiş
arkadaşlar iyi güzel hoş yorumlar yapıyorlarda bütün bunlar olurken,bu sorunu çözmesi gereken lere kimse bir şey dememiş.iktidardaki parti bizden olunca böylemi oluyor.Acaba siyasiler bu skandal karşısında komutana veya kaymakam beye siz ne yapıyorsunuz diyebilecekmi,siz bu adamlara istediğiniz kadar atıp tutun,siyasi iktidar bu gücüne rağmen bu adamlara """sizde kim oluyorsunuz"diyemediği müddetçe biz daha çok semer döveriz.

eyup 25.Kasım.2007 20:29:35

Uzuluyoruz.
ne diyelim kardesler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste.memleketimizde basi acik olanda yasiyor olmayanda yasiyor.ama bu ayrimcilik neden bilemiyorum.gecen hafta sayin genel kurmay baskanimizin ablasi yanilmiyorsam vefat etmisti.Yuce allahim ona rahmet eylesin ve sayin genel komutanimiza ve kederli ailesine bassagligi diliyorum.Ne demek bu kamusallik sacmaliklari gercekten edep disi bir sey.insanlari saga sola itmenin manasi ne?...o zaman kamusalligi savunanlar bu ulkeyi kendi basina istedikleri yerlerini acarak savunsunlar basortulu analar yavrularini daga tasa gondermesinler.uyarmi boyle diyeceksiniz hayir biliyorum.Normal cunku bu dusuncelerin hepsi insanlari ofkelendirir.Ayrimciliga iter.sayin genel kurmay baskanimizin ablasinin cenaze toreninde basortulu bir anne komutanimiza evladi gibi sarilip sarilip agliyordu yani onun acisini paylasiyordu.yani onu bagrina basiyor bir bakima yarin onunda ahirete intikal edecegini biliyordu.Sayin genel kurmay baskanimda ona sriliyor ve firakin acisiyla uzuluyor yuregi yaniyor ve huzunlenip agliyordu. Komutanimin acisini hepimiz paylasiyoruz.Yani diyecegim sayin komutanim anamizi basortulu diye itmiyor onu kuckliyor. Cunku bu memlekette dindar insanlar her zaman zararsiz bilakis hep hizmetci insanlar olmuslardir.Insallah kozan ilcesindeki garnizon komutaninin yaptigi bu aci vahim insanlik disi hata sayin genel kurmay baskanimiz yassar buyukanit tarafindan duzeltilecektir.hepinize en icten dileklerimle sevgi vesaygilarimi sunuyorum.surcu lisan eyledimse affola degerli okurlar...

tamer 25.Kasım.2007 20:28:41

bitsin bu çile
yeter bu çile artık

Kamil KÖSE 25.Kasım.2007 20:22:33

Yerele teşekkürler
Bu menfur olayda gösterdikleri demokratik tavırdan dolayı Ak Parti ilçe başkanı sayın Av.Abdullah AVCI ya ve Bld.Bşk.Kazım Özgana ve tüm öğretmenlere canı gönülden teşekkür ediyoruz.Kozanlı Eğitimciler

günay 25.Kasım.2007 19:50:55

Kul yâ eyyühelkâfirun
YOKSA KÖTÜLÜKLERİ YAPANLAR,KENDİLERİNİ SALİH AMEL İŞLEYENLER GİBİ YAPACAĞIMIZI MI SANDILAR ? YAŞAMALARI VE ÖLÜMLERİ ONLARLA BİR OLACAK ÖYLE Mİ ? CASİYE 21 . SİZE AZAP GELİP ÇATMADAN ÖNCE RABBİNİZE YÖNELİN, O;NA TESLİM OLUN. SONRA SİZE YARDIM EDİLMEZ. ZUMER 54.

abdullah 25.Kasım.2007 19:37:09

yazıkki ne yazık
bu insanlar hangi zihniyetle hareket ediyorlarda o öğrenciyi kürsüden indiriyorlar merak ediyorum oraya mini etekli bir kız çıksa alkışlarla kürsüden inerdi allah o insanlara hak ettiğini mutlaka verecektir.yeter artık biz böyle zihniyete sahip insanlar tarafından yönetilmek istemiyoruz.

emre 25.Kasım.2007 19:31:07

Duamız..
Duamız şu ki ; "Allahım, kalpleri evirip çeviren sensin.Kalplere hidayet veren de sensin. Ne olur ; bizleri çepeçevre kuşatmış Ebu Cehillere, Ebu Leheblere de hidayet ver" diyelim. Ya SABIR..İçin rahat olsun bacım.. Ferhatlar kazmayı vuruyor zaten dayan biraz , çoğu gitti, azı kaldı.

Engin Yiğit 25.Kasım.2007 18:35:22

ÇOK DOĞRU BİR DAVRANIŞ!!!
Benim annemde kapalı ancak bazı durumlarda başını açması gerekiyor.Bu bir kuraldır.Böyle olması gerekiyor..Bu konu ile ilgili olduğunu düşündüğüm 2 önemli kişinin sözlerini size aktarıyorum...

1: "Türkiye'de hanımların giyim kuşamına,başörtüsüne özel yaşantılarında hiç kimse karışmıyor.Ancak burası hiçkimsenin özel yaşam mekânı değildir.Burası (TBMM) devletin en yüce kurumudur.Burada görev yapanlar veya burada herhangi bir nedenle bulunanlar DEVLETİN KURALLARINA,GELENEKLERİNE,ÖRF VE ADETLERİNE UYMAK ZORUNDADIRLAR.DEVLETİN MEKÂNLARI DVLETE KAFA TUTULACAK BİR YER DEĞİLDİR"...
Söz: Bülent Ecevit (ESKİ T.C.BAŞBAKANI )

2: "Devleti kendi özel çıkarları için bölmeye çalışan ve dini bir ARAÇ olarak kullanan Allahlık veya Cennetlik diye kendilerini avutan insanlar,devletin kurum ve kuruluşların saygı göstermek ve kurallarına uymak zorundadır.Aksi takdirde olasılık...BAZI KAFALAR KESİLECEKTİR"
Söz: Mustafa Kemal Atatürk (T.C. KURUCUSU VE LİDERİ)

Haydar Dursun 25.Kasım.2007 18:24:45

BUNLARI BU MİLLET DEĞERLENDİRECEKTİR...
ALLAH İNANALARLA BERABERDİR... BU MİLLET HERKEZE AĞZININ PAYINI VERECEKTİR ALLAHIN İZNİYLE...

metin 25.Kasım.2007 18:18:59

yazıkkk
özgürlük bu mu biz bu kafayla gidersek türkiye daha çokkk kaybeder
insanlarımızı dışlayarak değil onları kucaklayarak türkiyemize sahip çıkalım.
ordaki kızımızdan değil kızımızı ordan indirenlerden ülkem adına utanıyorum...

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla