Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-26-2007, 10:21   #26
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart Başörtüsü yüzünden ödülünü alamadı -HABERE GELEN YORUMLAR
MEHMET ALİ 25.Kasım.2007 15:50:14

KİMİN NESİ
Bir gelin düşünün.Eşini kaynanadan kıskanan.Bir kaynana düşünün oğlunu gelinden kıskanan ve bir damat düşünün ki hem eşini hem de annesini çok seven...
Acaba burada bu güzel cennet vatanımız kimin ve neyi kimden ve için kıskanıp birilerinin yaşam hakkını neyin karşılığında kısıtlamaya çalışıyoruz?Gelin eşini çok seviyor...Kaynana oğlunu çok seviyor...

sebahattin 25.Kasım.2007 15:47:05

Üzülme karedeşim elbet senin özgür olduğun zamanlarda gelecek.gücü elinde bulunduranlar bir gün görevlerini daha hoşgörülü olanlara bırakacak.ya bırakacak ya bırakacak

sefer 25.Kasım.2007 15:43:30

ayıp oluyor ama
sayın editör, bu haberle ilgili yazmış olduğum yorum yayınlanmadı.neden?hükümetin bu olaylar karşısında takındığı pısırıklığı ifade etmemmi buna sebep,bütün bunlar olurken icranın başındakilere, "kardeşim siz ne yapıyorsunuz"manasındaki sitemimizmi buna sebep,bu hükümete bizde oyverdik.ama bırakında eksikliklerede bu eksik diyebilelim yani yada ne tür bir yorum istiyosunuz onu söyleyin,yada yorum yazıyoruz diye yorulmayalım, lütfen ,ayıp oluyor ama

namik 25.Kasım.2007 15:06:04

namik
21,inci yüzyilda maalesef medeniyet anlayisimiz bu birakalim artik insanlarin basinin örtüsüyle ugrasmayi. gelecek icin neler yapalim veya yapabilriz? bu konuda ne gibi atilimlar yaptik hangi projelere imzalar attik biz artik bunlarla ugrasalim. böyle seylerle vaktimizi harcamayalim ne olur.

turgay 25.Kasım.2007 14:57:33

özgürlük çagdaşlık diyorsunuz bumudur sizin demakrasi özgürlük eşitlik dediginiz şey islama karşı çıkmamı dışlamakmı. Yeter artık bitsin kin öfke körelmiş kalplerin bu tertemiz insanları aşagılamaya hakkı yok.

necip 25.Kasım.2007 14:52:29

bacimin ortusu
Bacimim ortusude batmakta zalimin gozune
Acirim tukruge billahi tukursem yuzune

karasulu 25.Kasım.2007 14:49:11

siz kime yaranmaya çalışıyorsunuz
bildiğimiz gibi örtülü kızımızı oradan laikjliğe aykırı bir davranış yaptığı için indirdiler oradan. ama şunu unutuyorlar laikliğin kurucusu olan gazi mustafa kemal atatürk ün eşi veya annesi o kürsüye çıkmış olsalardı, başörtülü lere karşı çıkan sayın kaymakam ve sayın komutanımız onlarada karşı çıkmaya cesaret edebilecklermi idi.başörtüsü müslümanlığın simgelerindendir öyle ise atatürkün eşi ve anneside müslümandır ben böyle biliyorum.bugün müslümanlarla ençok kimler uğraşıyor yahudiler.atatürk ü birazcık sevdiğini söyleyenler onun annesinin ve eşinin başörtüsü ile uğraşmaz değilmi uğraşanlar yoksa atatürk ve ailesinden bu işi dahamı iyi biliyorlar atatürkün ailesinin kıyafetlerine saygı duyanları ve onlar gibi giyinenleri çok seviyorum herkesinde saygı duyması dileğimle saygılar

hasan 25.Kasım.2007 14:43:15

ufuk meselesi
bu haberler halen daha milletin değerlerinden haberi olmayanların milletle uğraşmaya devam ettiklerinin en bariz göstergesi.İNSAN OLARAK YAŞANILANLARDAN UTANÇ DUYUYORUM.KINIYORUM

SEYFETTİN 25.Kasım.2007 14:41:37

BİRLİKTE AĞLAYALIM
BU OLAY KARŞISINDA DUA EDELİM O KIZIMIZA VE BİNLERCESİNE. AĞLAYALIM ONLARLA. VE ORADAN İNDİRENLERİN ÖBÜR DÜNYADAKİ HALLERİNE AĞLAYALIM...

ahmet 25.Kasım.2007 14:35:30

yuh be, yazik, kardesleri daglarda sehit olan bacilarrimiza yapilan bu zulme yazik,

Songül 25.Kasım.2007 14:32:27

Ahhh Türkiyem Ahh
Imam Hatip Lisesi ogrencisine hakettigi ödülü almasi icin, KUAFÖRE GIDIP SACLARINI YAPTIRMASINIMI BEKLIYORLAR... Allah buyuktur elbet buda yaniniza kalmaz kalmayacakda...

erawmus 25.Kasım.2007 14:27:50

İşte bu
bizede bu yakışır (çok yazık sırandan şahıslar olsalardı güler geçerdim iki tane cahil yapmış derdim ama allah bilir ikside okonuma gelmek için na kadar büyük ilim tasillerinden geçtiler nekadar ayıp çok yazık bunu yapanlara bir bakın ama ben buna inanı yorum çanakkale ru mili mücadele ruhu bizleri boğacaktır öylesine kabz edecektirki dünya dahi bize dargelecektir

nurgül 25.Kasım.2007 14:25:03

nurgül
şekilcilgi bırakın artık.başarılarını görsenize gençlerin,ne giydiklerine dikkat edeceğinize....Atalarımız başörtüye,peçeye el uzattılar diye düşmana kurşun atarken,şimdi içimizden birileri düşmanı aratmıyor.Yazık o insanlara,emeklerine.UYANIN ARTIK UYANIN.MODERN OLDUĞUNUZU SANAN CAHİLLER.

SEMİH 25.Kasım.2007 14:22:23

OLAYI NEFRETLE KINIYORUM.BACIMDAN DA TÜM İSLAM ALEMİ ADINA ÖZÜR DİLİYORUM.ELİMİZDEN BİŞİ GELSEYDİ MUTLAKA YAPARDIK BACIM FAKAT BUNU İSTEYEN İNSANLAR BİZİ ZIVANADAN ÇIKARMAYA ÇALIŞIOLAR.RABBİM SENİN İKİ DAMLA GÖZ YAŞININ HÜRMETİNE ONLARI MUTLAKA CEZALANDIRIR.İNANALIM SABREDELİM...HERZAMAN DUA İLE....

furkan 25.Kasım.2007 14:15:10

artık yeter
Ben artık söyleyecek söz dahi bulamıyorum yazık hem de çok yazık

ismail 25.Kasım.2007 14:00:51

az kaldı bunların da sonu gelecek
bu kadar kişinin bu konuya böyle duyarlı olup yorum yazmaları çok sevindirici..

fikret 25.Kasım.2007 13:47:57

halka sesleniyorum
ya kardeşim böylesi ödül günleri düzenlersen şartmı böyle kişileri davet etmeniz yoksa sendemi böyle olmasını istiyorsun memleket bir hal olmuş yani bir tür kirizler çıkarsa birileri ağlarsa hoşunamı gidiyo amma birgün sende ağlarsın sanada dokunacaktır biz biraz daha sabır edeceğiz çünkü sabrın sonunda ferahlık vardır aydınlık vardır selamet vardır ALLAH herşeye kadirdir.

yasin 25.Kasım.2007 13:47:47

çok yazık
21.yüzyıldayız bu tür haberler bizleri çok üzüyor yasaklar kaldırılsın artık

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla