Başörtüsü yüzünden ödülünü alamadı -İL YORUMLAR
murat 25.Kasım.2007 13:42:20
yazıklar olsun...
Söyleyecek söz yok değerli arkadaşlar bu zulüm ne zaman bitecek değerli hükümet yetkilileri artık bu sorunu çözün milletimiz bıktı artık çözüm bekliyoruz.
FARUK 25.Kasım.2007 13:33:39
YAZIKALR OLSUN
SADECE YAZIKLAR OLSUN......
mıhçı 25.Kasım.2007 13:02:30
ÇARK
KIRILIR DA BİR GÜN BÜTÜN DİŞLİLER
DÖNER ŞANLI ŞANLI ÇARKIMIZ BİZİM
GÖKTEN BİR EL YAŞLI GÖZLERİ SİLER
ŞENLENİR EVİMİZ BARKIMIZ BİZİM (N.F.K)
güzel kardeşim ebet elbet bizim olacaktır
Necmi 25.Kasım.2007 12:53:43
nediyim
Nediyelim eger Kaymakamimiz yada Garnizonkomutanimiz olayamüdahale etmeseydi ne olurdu onu düsünedlim ,bu gün Hüriyet ve Cumhuriyet gibi gazetelerin mansetlerinde ne yazardi ,Ilticaci Kaymakam yada Iltica orduya sizdi!!!!! Böyle seyler okurlardi o gazeteleri alanlar.Aglayan kizimiz ,canimiz ve biz birde olayin o tarafini düsünelim ,birde kendimizi Kaymakam beyin ve Garnizonkomutanimizin yerine koyalim.Zor bu isler zor icimiz yansada sabir erek ,INSAALLAH ülkemizde basörtülüsü ve basi acigi ile beraber güzel günler yasayacagiz,sabir sabir biz cok degisiyoruz degisimi izlemeye devam:::
hüseyin 25.Kasım.2007 12:39:40
kınıyorum
baş örtüsü yüzünden yapılan bu uygulamayı şiddetle kınıyorum.Artık bu uygulamaların kalkmasını inanan ve sadece inancı yüzünden böyle bir uygulamaya maruz kalan başarılı gençlerimizi bu şekilde cezalandırılmamalıdır.Bu uygulamalar halk arasında şiddete ittiği unutulmamalıdır.Bu üst düzey iki yöneticimizin yaptığı uygulamanın yanlış olduğunu bildirerek sağ duyuya davet ediyorum.Onların görevi halkı dezalandırmak değil aksine halkın huzur ve mutluluğunu sağlayarak cumhuriyetimizin yılmaz bekcileri olmaktır.Onları görevlerine davet ediyorum.saygılar.
engin 25.Kasım.2007 12:14:00
bazı insanlar şartları değiştirir,bazı insanlarıda şartlar değiştirir.onlarında değişme zamanı gelecek.o zamana kadara sabır sabır sabır.
SİBEL 25.Kasım.2007 12:13:18
YA BUNLAR KENDİLERİNİ NE ZANNEDİYORLAR... TÜRBANA KARŞILAR TAMAM PEKİ NEDEN Bİ CENAZELERİ OLDUĞU ZAMAN EŞLERİ AKRABALARI TÜRBAN TAKIYORLAR BEN BUNU ANLAMIYORUM.MADEM TÜRBANA KARŞISIN TAKMA ÖYLE GÜNLERDE DE....TEK DİYECEĞİM YAZIKLAR OLSUN
Osman 25.Kasım.2007 11:49:45
Yuhh be yuhh
Garnizon Komutanı ve nezninde Değerli ordumuzu Tebrik ediyorum. Başörtüsüyle yapılan savaşda aman vermeden mücadele ediyorlar.!!!
Bu kararlı mücadeleyi Pkaka ile yapsaydılar şimdi gündemde bu savaş ve bunca Şehit vermemiş olurduk...
Yuh Olsun size yuhhhh....
O kızcağızın ne günahı vardı ? Başörtüsünün sana ne zararı vardı ? Başörtülü değilde mini etekli olsaydı o kız alkışlamakdan elleriniz kızarırdı !!
Kozan Kaymakamına da bir çift lafım var : Garnizon Komutanı nı anladık da sana ne oluyor ?
Komutan orduyu temsilen orda ve o zihniyete uygun davranış sergiliyor ? Sen neyi Temsilen ordasın ve Hangi zihniyetle o iğrenç tavrı sergiliyorsun ? Kime yaranacaksın kime ?
Umarım senin gibi Kaymakamlar hakkında gerekenler yapılır....
kardelen 25.Kasım.2007 11:46:17
gücü yettiğine
dağdaki teröristleri indirin öyle mertseniz millet sizden bunu bekliyor askerimin bacısına zulmedin demiyor yazıklarrrr olsun
çetin 25.Kasım.2007 11:39:57
SUÇLU SEN DEĞİLSİN!
YAZIKLAR Kİ BİZE, SEN AĞLIYORSUN,
SENİ ÜZÜYORLAR,
HAKKINI ELİNDEN ALIYORLAR,
BİZ İSE SADECE İZLİYORUZ...
soner 25.Kasım.2007 11:30:44
yazık
orası hangi ülke acaba,çok şaşırdım.sayın tetikoğlu, sayın çopur o izanınızı kapatan örtüyü sizin çıkartmanız gerekir artık.gerici ve bölücü eylemlerden vazgeçin. şayet burası Türkiye ise...
süleyman kamalı 25.Kasım.2007 11:27:22
tarih ağlıyor
eğer bu olay dünyanın başka yerinde olsaydı bir şekilde kabul edilebilirdi.
Ancak bu olay islamla şereflenen ve islamı şereflendiren Osmanlının topraklarında oluyor. Bu olayı yapanları kınadığımız gibi, ecdadımızdan ve ikinci sınıf insan muamelesi gören kardeşlerimizden özür diliyoruz. Hiç kimse unutmasın;
ZALİMİN ZULMÜ VARSA MAZLUMUN ALLAHI VARDIR
Aytekin Kaplan 25.Kasım.2007 11:22:57
Asıl Örtü Basiretlerden Kaldırılsın
İnsanların yaşam tarzına karışma sadece çıkarlarını korumak için bazılarının ortaya attığı bahanedir. Bu ülkeyi kurtaran insanların anaları baş örtülüdür. Bu ülke için şehit olan çoğu vatan evladının annesi de baş örtülüdür. Neden bu düşmanca tavır. Sebebi orta da "efendim ülkeye irtica gelecekmiş.Ya da "çağdaşlaşmak için bu insanlara sormayacaksınız nasıl bir yaşam tarzı istediğini dayatacaksın, zorlayacaksın insanları yaşam tarzına tecavüz edeceksin". Hangi hakla bunu yaparlar bunu. Cevabı; gelişen demokrasi tarzının onların bu zamana uyarlanmış çıkarlar saltanatının sallanma eşiğinde oluşu onları korkutuyor. Dağda bölücü aramaya ne hacet asıl bölücüler çağdaşlık kisvesiyle aramızda. Şimdi onlar derki biz çağdaşız falan filan hikayeleri. Bunları hepsi de yalan eğer çağdaşlık dedikleri bu ise. Bunun sözlükteki karşılığı zorbalıktır. Çıkarları için ilk önce bunlar bu ülkeyi satarlar.
MUHAMMED 25.Kasım.2007 11:19:03
HERKEZ KENDİ İŞİNE BAKSIN.
Yıllardır başörtüsü ile uğraşmaktan askeri sahadaki görevlerini unuttular bir pkk ile mücedeleyi beceremediler ama elhamdülillah adam gibi bi hükümet geldide başa herkezin görevini üstlendi terör belasının bile üstesinden gelecekler çünkü bunlar sadece vatandaşların refahı ve huzuru için mücadele veriyorlar kimsenin giyimine ,kuşamına, dinine ,diline karışmıyorlar çünkü bu insanlar laikliğin ne manaya geldiğini biliyorlar laiklik insanlara eşit mesafede olmaktır zaten bu memleketin şimdiye kadar ilerleyememesinin tek sebebi hazımsızlık ve üstüne vazife olmayan işlere karışılması yeter artık herkez kendi vazifesini daha iyi yapabilmenin gayreti içerisinde olsun bu milletin dini ve giyim kuşamı ile uğraşılmasın.
ercan 25.Kasım.2007 11:18:19
SAHİPSİZ DEĞİLLER
bunların hepsini ALLHA havele ediyorum RABBİM herşeyi biliyor YA SABIR
serhat 25.Kasım.2007 11:15:16
laneti hak edenler
laneti hak denler er yada geç lanetlenir bu gün nasıl dün siyahlara ayrım yapanlar lanetleniyorsa yarında baş örtülü örtüsüz ayrımı yapanlar lanetlenecektir ve onları vicdan azaplarıyla baş başa bırakılacak kahırdan eridiklerine şahiht olunacaktır bu kızımız için çok üzlüldüm ve binlercesi için ama unutmayalım kesilen sakal daha gür çıkar
unal 25.Kasım.2007 11:12:02
Davet etmeyin sizde onlari kardesim
Bu sekilde bile bile yangina korukle gitmenin manasi yok. Orda asker kaymakam varsa illaki onu yapmak zorunda, oda emir kulu. Yapmasa bu safer de isinden olacak..... Turkiye burasi. Onu organizeyi yapanlara sormak lazim. Pekaa biliyorsunuz orda o adamlar var. Cagirmayin kutlamalarinaza bu adamlari. Rahat rahat verin odullerinizi. Bu tur seyler le mesgul etmeyin gundemi. Yeni bir olay degil.
fatih çerkeş 25.Kasım.2007 11:09:45
yazıklar olsun başka ne denir size bilmiyorum. hiç ölmeyecek misiniz yarın Allah'ın huzurunda ne yapacaksınız .Bu yaptıklarınızın hesabını nasıl vereceksiniz. Birazcık Allah'tan korkun yaa.
ersin 25.Kasım.2007 11:08:40
vazmı geçsek
bolye manzaralar yüzünden bir onur olan türklükten vatandaşlığından cıkmak bile aklıma geliyor ama inşallah bu devran döner ama biz kesinlikle bası acık diye kimseyi kürsüden indirmeyeceğiz....
HASAN 25.Kasım.2007 11:00:31
SEBEP?
SEBEP NEDİR?ACABA O KIZIMIZIN KAFASINDA İNSANLARA KÖTÜ ÖRNEK OLACAK BİR GÖRÜNTÜMÜ VAR YOKSA KIZIMIZ VATAN HAİNİMİ?
RAMAZAN AKBUDAK 25.Kasım.2007 10:59:33
BİR GÜN GELECEK..
Akıtılan o masum gözyaşların sel olup aktığı, zalimlerin içinde boğulduğu günleride görücez inşallah...
Bülent Ermis 25.Kasım.2007 10:41:48
Yaziklar olsun
Bu beyinler, kurtulus savasinda cephelerde askerlerle berabaer savasan basi örtülü annelerimizi unutuyorlar. Ve bu savaslarin onlarin yardimiyla (Allahin Yardimiyla ) kazandigimizi unutuyorlar.
Y A Z I K L A R O L S U N
Allahin huzuruna cikmayacanlarinimi saniyorlar ....
kepez 25.Kasım.2007 10:37:20
asıl utanması gerekenler
küçük düşürüldük utandırıldık aşağılandık asıl utanması gerekenler dururken...ama bu millet dersini almalı aldı da....artık olmayacak inş.geçmişe nazaran bir umut var içimde...gecenin en karanlık anı gündüze en yakın anıdır....geride kalıcak bu karanlık ümidim var;ümidimiz var....
sayha 25.Kasım.2007 10:26:14
madalya takılmalı
ya bu nasıl insanlık bu kın nefret neden karsında kompozisyon yarısmasında birinci olmuş 15-16 yaslarında bir cocuk ve orada devleti temsil konumunda olan iki makam temsilcisi sankı karsısındakı öğrenci degilde pkk lı terorist çocugu kursuden indirmeler falan.... yazık be.. gercekten yazık utanıyorum koca koca adamlar ve ugrastıklar şeyler..... kardesim siz gücünüzü bu halktan alıyorsunuz ve o cocuklar bu vatanın evlatları ve siz onların vergileriyle ordasınız... gücünüzü onlara degil ülkenin düşmanlarına göstereceksın içerde şahin dışarda güvercin ... biz halkının emrinde ve güvenlıgini saglayan bir devlet yapılanması istıyoruz.....
Murat 25.Kasım.2007 10:24:10
Eşitlik bu mu?
Eşitlik bu mu? özgürlük bu mu?cumhuriyetçilik bu mu? laiklik bu mu? Eyer bunlarsa ben bunları kabul etmiyorum. YETER ARTIK bu kızımız kimsenin mini eteğine karışmıyorsa kimsede bu kızımızın başındaki namusuna karışmıyacak.
Halim Tasel 25.Kasım.2007 10:22:13
kaymakam yaptigi yanlisi anlamali ve ozur dilemelidir cunku kaymakam devlettir devlette tum vatandaslarinin hakkini korumasi lazimdir kaymakami kiniyoruz
feramuz 25.Kasım.2007 10:18:59
bu işkence nezaman bitecek
Bu sorun daha nezamana kadar sürecek? Artık birilerinin biryerlerden başlaması gerekmiyormu.Zira sabrımız tükenmek üzere
SİMAVLI YUSUF ÇETİN 25.Kasım.2007 10:18:48
BACIMIN SÜSÜ
BACIMIN SÜSÜ BAYRAĞIDIR BAŞÖRTÜSÜ,
BACIMIN SÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE BİLLAHİ TÜKÜRSEM ACIRIM TÜKÜRÜĞÜME...
efe 25.Kasım.2007 09:30:55
sadece yazıklar olsun diyorum.
hatice öztürk 25.Kasım.2007 09:20:37
yeter artık
anlamıyorum bu adamlar bu cesareti nerden buluyor.birilerinin de onlara karışacağınıdamı düşünmüyorlar.insaf yani hiç mi vicdan yok .hepimiz bir bütünün parçalarıyız .kimsenin bunu bozmaya hakkı yok rütben ne olursa olsun. bu arada şu yiğide ne oluyor anlayamadım anlayan varmı.
vatandas 25.Kasım.2007 09:20:26
hak!
burdan sayin basbakana seslenmek istiyorum.bu olayin hesabinin sorulmasini isstiyoruz.nasilki o kardesimiz milletin icinde kucuk dusurulduyse,ah! be ah! inancimizda,orf ve adetllerimizde devlete karsi boynumuz kildan incedir.amma sizde bilinizki otelerde almis oldugunuz rey lerin hesabi sorulur.
pınar yılmaz 25.Kasım.2007 09:10:19
yiğit kardeşimin yorumu
Ne demek iyi olmuş yiğit kardeşim!!! iyi olmuş diye bir yorum yapmışsın ama senin bu yaptığın kaymakam ve komutanın yaptığından daha büyük bir ayıp. kızcağız zaten bir imamhatip öğrencisi. kaldıki düz lise yada üniv. öğrencisi olsa bile bırakın artık bu bağnaz yasakları. zaten ne oluyorsa sizin gibi düşünen kör beyinli insanlar yüzünden başımıza bunlar geliyor.
Mustafa Topdemir 25.Kasım.2007 08:51:37
Cok aci
Buna ne söylenebilir ki? Bu olay güya yüzde 99 u müslüman olan bir memlekette yasaniyor!!Benim memleketimde. Cok Aci cok !!
duro 25.Kasım.2007 08:37:33
zafer yakindir bacim
bas orttun nur saciyor,su karanlik dunyaya
biraz daha sabreyle zaffer yakindir bacim
bas ortunden korkuyor,islamin dusmanlari
biraz daha sabreyle zafer bizimdir bacim
salim güngör 25.Kasım.2007 08:34:31
yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı üzüntülüyüz.Kaymakamın yaptığı bu davranış halk tarafından pek kabul görmedi. kozan kaymakamını kınıyorum.
emre 25.Kasım.2007 08:31:13
laiklik
demokrat,laik ve indan haklarına saygının en üst düzeyde yaşandığı bir ülkede yaşıyoruz!!! Bunlar çok normal.Eminimki oraya çıkan kız öğrenci mini bir etekle çıksaydı protokol üyeleri yine orayı terk ederdi.
EROL KARA 25.Kasım.2007 07:43:41
BİR GÜN
Ne olursan ol bulunduğun yerden seni de indirirler
abuzer 25.Kasım.2007 07:42:19
bunların ahı sizi yakar
bir melek gibi,tertemiz,nur yüzlü kardeşlerimi üzen,ağlatan,ahını alan insanlar, kişiler iflah olmaz,huzurlu olamazlar.ne zararı var sizlere..doğruya,gerçeğe,hakikate,aydınlığa,huzura ve güzele karşı çıkan,kızan,önlemeye çalışan akıllı insan değildir.kendine yazık ediyorlar.bu yeryüzünün birde altı vardır.altta;burada yaptıklarımızın ve yapmamız gerekirken yapmadıklarımızın hesabını biri bize soracaktır.orada herkes inanacak fakat bazıları için çok geç olacak. özürler fayda vermeyecektir.bu dünyamızda amel var mükafat yok.ahirette amel yok mükafat var...tabiki cezada var...kim neyi hakederse onu görecektir.iyilikte,kötülükte karşılıksız kalmayacaktır.böyle temiz kardeşlerimi üzen haberleri görünce.duyunca ve okuyunca;kendi kendime diyorum ki:allah allah %99'u müslüman olan bir ülkede hala böyle çağdışı insanlar nasıl yaşıyorlar anlayamiyorum.kardeşim sen insanların ilmine bak,kültürüne bak,ahlakına bak,erdemliğine bak,zararlı mı faydalı mı? ona bak...sizin o karşı çıktığınız insanlar karıncayı dahi bilerek çiğnemezler efendiler..herkes asli işine, görevine baksa daha iyi olmaz mı?hiçmi düşünmüyor musunuz?evvela bir insanım her insan gibi bizimde annemiz.babamız.akrabalarımız.dostlarımız.duygular ımız,bizimde gözyaşlarımız var ve bu göz yaşlarımız bir gün nehir olup sizi sürükleyip götürdüğü zaman....eyvah biz ne yaptık demeyin..bunlar çok iyi insanlarmış diyeceksiniz....ama temennim:geç kalmadan önce söylemeniz...ebedi saadetinizi,mutluluğunuzu.huzurunuzu istiyoruz.ama inatla yok kardeşim seni-sizi dinlemiyoruz diyorsanız da...kötüler için yaşasın cehennem..cehennem lüzumsuz değil....bende bir imam hatipliyim.....hayırlara vesile olma dileğiyle
erhan 25.Kasım.2007 07:07:48
ebu cehil oldu diyorlar
ebu cehile oldu diyorlar ama sairin dedigi gibi ebu cehil dunyalar dolasiyor
oğuz aydın 25.Kasım.2007 06:06:39
YAZIKLAR OLSUN
BİR MÜSLÜMAN ÜLKESİNE HİÇ YAKIŞMAYAN MANZARA. BAŞÖRTÜSÜ YASAĞI
TÜRKİYE'NİN AYIBI .YAZIKLAR OLSUN.
ismail toprak 25.Kasım.2007 05:02:21
Bu gunlerde gecer insallah
Bu tur olaylarin son bulmasi duasiyla.
ESRA 25.Kasım.2007 04:51:20
Imam hatip liseside okuyan ogrencinin basortu takmasi kadar dogal bisey olamaz..Hala sacma sapan seylerle ugrasiyorlar, iyi vatan kurtulmustur simdi... Ben amerikada yasiyorum burda devlet dairesinde onemli bir noktada degil basortu sadece gozleri gozuken bir bayan calisiyor. Amerikada laiklik elden gitmis haberimiz yok gelsinlerde gorsunler....
|