Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-26-2007, 15:58   #7
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart İşte Hürriyet Gazetesini 'Karıştıran Ayet'
Alıntı:
ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
alikece Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Özkök iyi bir karar alıp yayınlamamış, bu durumu köşesine taşıması da normal.
Ayeti de dediği gibi herkes doğru algılamayabilir.
Akil birileri varsa ve ayeti bize açıklayabilirse çok sevinirim.
Saygılarımla.
İyi bir karar alıp yayınlamışsa bile bunu köşesine tasımakla zaten sunmus oluyor.Tek fark kösesinde yazarak;"aslında biz bunu arastırmıstık,abartıp süslemiştik iyice ama uygun bulmadık mansetten vermeye bende bunu köşemde veriyorum saman altından."bence tavır bu.Ha mansetten vermiş ha köşesinde hiç farketmiyor.Zaten kendi düşüncesinide acıkca belli etmiş.Evet herkes dogru anlamayabilir katılıyorum ama eger Ertugrul ÖZkök gibi "iyi niyetle asıldığına inanmıyorum" tavrı varsa anlamaz.MAdem o kadar arastırdın tutup ayetin ne demek istediğinide arastırsaydın.Böyle bi laf atıyor ortaya milletin aklını karıstımaya calısıyor baska amacı yok.
evet ayeti yanlış anlayıp eline silahı alıp gidip onları sıkıştıracak bir mümin olamaz..diye düşünüyorum..en fazla küfreder,hakaret eder ..
ama o ayeti orda gören şer şebekelri , derin çeteler veya derin mafya türü silahlı komplocular bunu müslümanları n aleyhine olacak şekilde bir cinayetle aynı karede gösterecek şekilde pek ala kullanabilir..

bi zaman hariciler yanlış anlayıp ta HZ ALİYE kılıç çekmedilermi.. veya çektirilmedimi... saf olanlarda kullanılabirlir.. haricilerinde yahudi lerin eli ile oluşturulmuş olabileceği şüphesini de taşıyorum..

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla