Alıntı:
KomserCemal Nickli Üyeden Alıntı
BAYLAR Bişi diyecem ya ; sizler ak gençsinizya hani..nabacaksınız saadetin başına kim qeçcek..kendinize qöre ahkam kesiyosunuz şu qeçsin bu qeçsin...
Biz Liderimizden Memnunuz!!..Anlamadıysanız Bide Tekrar ediyim..Liderimizden Memnunuz..
Ne saçmalıktır yahu..birileri qeliyor.saadetin başına şu qeçsin hoca yaşlı felan?!
bakın kardeşim işinize bakın tamam mı...rica ederim
|
Aziz Kardeşim;
Öncelikle gösterdiğin nezaket nedeniyle seni selamlıyorum. Genelde saadetli kardeşlerimiz pek bir asabi oluyorlar.
Aslında farklı bir pencereden bakarsan doğuran büyüyen ve gelişen bir felsefedir milli görüş.Bir zaman'ın Özal'ı, bugünün Erdoğan'ı hep aynı pınardan aktı farklı denizlere. Gerçi Erdoğan ben o gömleği çıkardım diyor; orda kastettiği şey şudur: Kuru kuruya İsrail ve Amerika düşmanlığı, serbest piyasa ekonomisine karşı çıkma (özelleştirme v.b.) Türkiye'ye bir arpa boyu yol aldırmıyor. Farklılığımız sosyal olaylara bakış açımızda değil; temelde ekonomik, siyasi farklılıklar.
Ve ayrıca saadetli arkadaşlarımın Ak partili kardeşleriyle bu denli dalaşmalarının altında da dikkatle araştırın MHP veya CHP provakasyonu çıkar.
Saadetli kardeşlerim biliyor ki; saadete attığım oy CHP'ye yarayacak. Bari MHP'ye atayım da Ak Partiye yaramasın. Mantık budur kardeşlerim. Gaza ve provakasyonlara gelmeyin. Sizden ricam en baştaki yazımı iyi okuyun. Ak mı CHP mi desem Saadetli kardeşlerim Ak der. Gül mü Cumhurbaşkanı olsun, Sezer mi desem Gül derler.
Sizi akli selim'e davet ediyorum. Unutmayın! Hepimiz aynı pınarın damlalarıyız. Tamam, birbirimize kızalım ama lütfen kırmayalım.
Selametle...