2.Hafta Maçı= A TAKIMI---CANYOLDAŞLARI
Sayın jürimiz değerli arkadaslarım herkese selamlarımı gönderiyorum.İnşallah
bu haftaki münanzaramız herkes için hayırlı olur.Evet arkadaşlar bizim bu
haftaki konumuz dtp kapatılmalı.Şimdi konuya geçmeden önce bahsetmek istediğim
bir kaç husus var.Öncelikle dtp nedir?dtp bu ülkenin lehinemi aleyhinemi calısıyor sizce?
Bunları biraz düşünüp yazımı öyle okumanızı istiyorum.....
Gelelim dtp kapatılmalı konusuna....bunu sizde biliyorsunuzki DTP=PKK dır.ve araştırdıgım konuda yapılan bir anketi
göstermek istiyorum..
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı DTP'yi kapatmak için düğmeye bastı. Sizce DTP kapatılmalı mı?
Evet
%70,39 [38775]
Hayır
%28,27 [15575]
Kararsızım
%1,34 [739]
Toplam Katılım : 55089
evet arkadaslar gördügünüz bu konu yargıtay bassavcılıgı tarafından
düzenlenen bir ankettir.konumuz dtp kapatılmalı cünkü dtp terörü besleyen bir partidir.
teröristlerin meclisteki söz hakkını kaldırmamız için kapatılmalıdır.bunu kendi ülkemiz için düşünmeliyiz.
mesela su kacırılan 8 askeri göz önünde bulundurup yazıma devam etmek istiyorum.kacırılan 8 askeri bordo bereliler peşmerge kılıgına girip 8 askeri kurtardılar.ama dtp bunun üzerinden pirim yapmaya calısıp kendilerine maal ettiler.işte ben böyle bir partinin
içinde bulunan insanların meclise girmesini istemiyorum.
muhsin yazıcıoğlunun acıklaması gerçekten dogruluk payı olan bir acıklamadır.
Vatandaştan oy alarak TBMM'ye giren ve yemin eden bir siyasi partinin bu yeminine sadık kalması gerektiğini vurgulayan Yazıcıoğlu, ''Bu akılla gittikleri takdirde yine başlarını taşa vuracaklardır'' dedi. Yazıcıoğlu, şöyle devam etti:
''Terörist eylemlerin durdurulmasına yönelik operasyonları kınıyorlar. Terör örgütüne 'kardeşlerim' diyorlar. Bu, siyasi parti değildir. Siyasi parti, şiddeti metot olarak kullanamaz. Hukuk devletinde kimse hukuka rağmen davranma şansına sahip değildir. Hukuk devletinde kurallar vardır. Ama DTP, parti gibi davranmamaktadır. Eylem yapan hainlere 'kardeşim' diyeceksin, böyle siyasi parti olmaz. Savcıları göreve çağırıyorum.
Bunlar suç değil mi?
Evet arkadaslar Muhsin Yazıcıoğluna katılıyorum demek istenen sudur:dtp biz ülkemize ihanet etmeyecegiz diye söz veriyorlar.tabikide bunu bütün TBMM yapıyor.ak partide chp de mhp de yaptı.
ama bu söz türkiye için namus seref haysiyet ve ihanet etmeme sözüdür.ama yemini yapan dtp
yemininde durmayıp meclise giren teröristlerdir.KOSKOCA TBMM YE giriyorsan layıkıyla görevini yeminini yerine getireceksin.
düşünün ki dtp milletvekili fatma kurtulanın kocası pkk elebaşlarındandır.kocası dagda karısı mecliste (ohhh ne ala)
Bence dtp meclisteyse tek amacı siyaset olmalı ama amacları siyaset degil bölücülüktür.evet türkiye için cıkılmazdır.onun için dtp nin mecliste işi yoktur.
arkadaslar cevabınızı bekliyoruz...iyi akşamlar selametle......
|