Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2007, 15:30   #32
Kullanıcı Adı
mavera
Standart PKK ve bazı kıstaslar
[quote=ammar ]
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı
herkes devletin asli unsuruna saygı duyacak..KİMSEYE BÖLDÜRTMEYİZ VATANI HELE TÜRKİYEYİ KİMLİKLERE AYIRANLARA HİÇ!
neden slogan milliyetciligi yapiyorsun..sloganizm yerine daha ici dolu, türkiyenin gercekleriyle örtüsen, yapici bir aciklama yapmiyorsun..
siz bölücük yapmayin baska ihsan istemez ;)..
sizlerde söylemlerinizle bu ülkede bir bölücülük yapiyor, kafatasi milliyetciligi yaparak insanlari kamplara bölüyor, konudan bihaber insanlar galeyana getiriyorsunuz!...

abi sana katılıyorum galeyana getirenler böyle konuşanlar.. bende kürdüm ama ırkıçılık yapmıyorum........ama gerektiğinde bizi yoksaymaya çalıştıklarında var olduğumuzda söylerim
kardesim bunlarin amaclari belli..bunlar ülkeye iyilik yaptiklarini saniyorlar ama böyle yaparak pkk nin ekmegine yag sürüyorlar...
kardes sunu acik söyleyim ben ne kadar sakaryaliyimsa o kadar diyarbakirliyim kardes ;)
[/quot

abicim sizden şüphemiz yok....size saygı duyarım ama o ırkçılık yapanları varya......türkiyeden sürmeli
kardes baska türkiye yok..bir tane türkiye var ve o bizlere ait..onun icin asiri uclarin hepsine karsi ortak tavir almaliyiz...;)