[quote=ammar ]
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı
herkes devletin asli unsuruna saygı duyacak..KİMSEYE BÖLDÜRTMEYİZ VATANI HELE TÜRKİYEYİ KİMLİKLERE AYIRANLARA HİÇ!
|
neden slogan milliyetciligi yapiyorsun..sloganizm yerine daha ici dolu, türkiyenin gercekleriyle örtüsen, yapici bir aciklama yapmiyorsun..
siz bölücük yapmayin baska ihsan istemez ;)..
sizlerde söylemlerinizle bu ülkede bir bölücülük yapiyor, kafatasi milliyetciligi yaparak insanlari kamplara bölüyor, konudan bihaber insanlar galeyana getiriyorsunuz!...
|
abi sana katılıyorum galeyana getirenler böyle konuşanlar.. bende kürdüm ama ırkıçılık yapmıyorum........ama gerektiğinde bizi yoksaymaya çalıştıklarında var olduğumuzda söylerim
|
kardesim bunlarin amaclari belli..bunlar ülkeye iyilik yaptiklarini saniyorlar ama böyle yaparak pkk nin ekmegine yag sürüyorlar...
kardes sunu acik söyleyim ben ne kadar sakaryaliyimsa o kadar diyarbakirliyim kardes ;)
[/quot
abicim sizden şüphemiz yok....size saygı duyarım ama o ırkçılık yapanları varya......türkiyeden sürmeli
|
kardes baska türkiye yok..bir tane türkiye var ve o bizlere ait..onun icin asiri uclarin hepsine karsi ortak tavir almaliyiz...;)