PKK ve bazı kıstaslar
tartışmaları okudum ve çok üzüldüm. adamların amaçları ve biz hala neler tartışıyoruz. kanı sütü temiz hiç bir insan bu vatanın bölünmesini istemez onun için sadece kendi düşüncesi olduğu için ben milliyetçiyim ülkücüyüm demekle olmuyor. her temiz müslümanın gayesi amacı budur. ikincisi illede türklük demişsin iyi hoşta ülkemizde ben türküm diyipte bu ülküye bölücüden daha çok zarar veren insanlar var ne olacak o zman? arkdaşlar yıllardır kısır döngü halinde konuşulan mevzulardan kurtulmak lazım. çünkü bu laflar yıllardır konuşuluyor ve çözüm yerine yanan yangını iyice körüklüyor. kardeşi kardeşe düşman ediyor. eskisi gibi artık sağ sol kalmadı. kürt türk kalmadı. ya bu vatanı seversin bu vatanın birliği için birlikte çalışrsın yada bu vatanı bölmeye çalışırsın ikisinden biri. başka yok. ikinci bu pkk olayı küçümsenecek bir olay olmadığı ve büyük şirketler tarafından desteklendiği aşikardır.bu konuyu böyle türklük kürtlük meselesine indirgerde bu dar alanda çakılır kalırsa zaten onlarda hedefine ulaşmış biz birbirimize girmiş oluruz. hangi akıllı insan bu duruma müsade edebilir. Arkadaşlar bu tartışmada bozkurt nickli arkadaşda vatan bölünmesin diyor bizde diyoruz. her sütü kanı temiz insan bunu diyor. peki neden tartışıyoruz. hala kısır konuları konuşuyoruz. eğer bu ülkeye hizmet etmek istyorsak artık ideolojik fikirleri bir kenara bırakıp hep birlikte el ele vererek çalışımalı birbirimizi kardeş bilmeliyiz. aksi hem pkknın işine yarar hemde silah petrol devi alçak şirketlerin işine....
|