Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-29-2007, 11:01   #29
Kullanıcı Adı
MaU_95
Standart DTP'nin kapatılması hakkındaki düşünceleriniz ??? ...
DTP hakkında her zaman şunu söyledim: PKK nın partisi olurlarsa hemen kapatılsın hatta meclisten kovulsunar ama doğu ve güney doğunun sorunlarını meclise taşıyıp yapıcı fikirlerle o bölgelerimizin kalkınmasına yardımcı olacaklarsa ben bile oyumu onlara veririm dedim. Ama onlar PKK taraftarı olmaya devam ettiler. Hayır teröristlerin mecliste olmasını kaldıramıyorum. Kapatılsın hatta yöneticilerine vatan hainliği suçundan dava açılsın.
Ama evet haklısınız bu ülkenin DTP gerçeği var, ona oy veren kandırılmış milyonlar var. Onlara herşeyi doğru bir şekilde anlatmadan bunu yaparsanız onları da dağlara gönderirsiniz. Doğuya, güney doğuya hizmet hamlesini AKP hızlandırdı, kesin olan bir şey varsa hizmetle PKK nın biteceğidir. AKP de DTP de PKK da bunun farkında AKP tüm mecliste resmen tek başına bunu başarmaya çalışıyor, bazıları buna engel oluyor (bilmeden bilerek).
Her ne kadar duygusal olarak DTP nin kapatılması gerektiğine inanıyorsam da. Aklı selim olarak ta açık kalsın hizmetle onları bitirelim diyorum.

Saygılarımla.
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla