Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-29-2007, 13:24   #4
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı

duygusallıktan uzak olmak demek,arşivler neyi söylüyorsa onu yazmak demektir,nur cematinin lideri fetullah gülenin bir konuşmasında saatlerce güldüm niçin mi osmanlı padişahları 9. dereceden sahabi diyor ya fetullah gülen sahabi nedemek bunu bilmiyor yada osmanlı tarihini bilmiyor çünkü 9. dereceden sahabi dediği,osmanlı padişahlarından birisi fatihin oğlu bayezid içki düşkünlüğü ile ün salmış birisidir bu uydurmada değil, dönemin kaynaklarında geçiyor bakınız (şakaik tercümesi sayfa 308. ve bu topkapı sarayı vesikasi )hatta fatih oğlunu şiddetle azarlıyor içkiyi bırak diyor
Alıntı:
bakın fetullah güleni bile eleştirilmez görüyorsanız bilimsel bilgiye ulaşmanız çok zor ...siz sadece yıllardan beri yapılan ezberleri tekrarlayıp durursunuz.

ben karşımdakini insan olarak ele alırım mükemmel olarak ele almam ama malesef bizde şehyler hocalar,tarikatçılar,atatürk,ismet inönü ,hep mükemmel olarak ele alındı ve hiç eleştirilmediler sonuçta hem şeriatçı hem laik yobazlar yetişti bu ülkede
Alıntı:
siyasal islamın baş mimarı, saidi nursinin devamıdır fetullah gülen ve eleştirilecek o kadar çok yönü var ki....
burda iyi niyet varmı size soruyorum ?
iddialarını isbatlaması gerekirmi değilmi soruyorum ?
biz birini seviyorsak onun kölesimi oluyoruz yani.veya onu masum günahsız hatasız peygamber üstümü görüyoruz. ?
ak partiyi erdoğanı sevenler in gözleri körmü.. eleştirme özürlüsümü onlar. sevenler yalan söyl,yor iftira atanlar doğrumu söylüyor yani.?
9.dereceden sahabe ne demek şimdi . burda ne kastediliyor ve bu nu ortaya atan zihniyeti iyi niyetli olarak alıgılayabilirmiyiz..?

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla