Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-29-2007, 13:28   #39
Kullanıcı Adı
mavera
Standart PKK ve bazı kıstaslar
muhalefet kardes sagolasin bize tarihi tekrar hatirlattin ;)..
evet bizler Türküz bunuda gururla söylüyoruz ama bir türk dünyaya bedeldir yaklasiminida benimsemiyorum..
habire gecmisten dem vuruyoruz..iste söyle sanli tarihimiz var, böyle sanli tarihimiz var ya simdi? acaba türk denilince neden insanlar dudak büker oldu..
madem gecmisten dem vuruyoruz sunuda hatirlatmak isterim osmanlinin tebasinda bir cok halk vardi onlar ne diyordu ben "osmanliyim" osmanli sen bir bosnaliya, bir ruma, bir ermeniye zorla "türküm" dedirtti mi?..
nedir bu insanlari zorla türk yapma sevdasi..birakin isteyen türküm desin, isteyen türkiyelim desin kim kendini nasil ifade ediyor, kimligini nasil ifade ediyorsa öyle desin..
yazinda buram buram milliyetci ögeler var, buram buram türk irkinin üstünlügünden bahsetmis sunuda unutma dinimizde irklar arasi üstünlügü kaldirmis, üstünlügü takvada görmüstür..
ben türk oldugum icin mutluyum cünkü benim atalarim alemlerin rasülünün övgüsüne mazhar olmus varmi bundan güzel mutluluk..
ama benim türk olmam benim diger irklari kücük görmem anlamina gelmez ki, benim türk olmam bütün irklardan üstün oldugum anlamina gelmez ki..
atalarimiz yillarca dünyaya hakim olmus ama böbürlenmemisler, baskalarini hor görmemisler, hosgörü göstermisler, kimseyi zorla türklügü kabul etmeye zorlamamistir..
böyle vatan, millet, sakarya naralari atmak gercekten cok güzel..cok duygusal bir milletiz, en ufak olayi bile milli bir meseleye dönüstebiliyor, en ufak basarilari bile milli zafer olarak algilabiliyoruz..
lütfen ayaklarimiz yere saglam bassin..ülkemizin dört bir yani düsmanla cevrilmis biz ise hala daha sen susun, ben buyum tartismasi yapiyoruz..
ya birakin kendini türk hisseden türküm desin hissetmeyende adini her ne koyuyorsa onu desin, birakin insanlari zorla sevdirmeyi seven sevsin, sevmeyen ne yaparsa yapsin ama saygi duysun!..
sevmeyene sen terket demek erdem degildir, sevmeyene neden sevmiyrosun gel sunun özüne inelim demektir baktin niyeti kötü o zaman gereken yapilir ama zorla, basina vura vura sevdirmek nasil olacak..
o insan ancak takiyyeye zorlanir, icinde yine nefret saklidir ;)..
lütfen tepkimizi gerektiti yerde, gerekene gösterelim ;)