ÜLKÜCÜLER!
Ne sayın Said-i Nursi ne de sayın Gülen siyasetle ilgilenmemiştir. Siyaset onlarla ilgilenmiştir ve ilgilenmeye devam etmektedir.
Tarikatın ne olduğunu iyi öğrenmenizi tavsiye ederim.
Sayın Gülen'nin ağlamasına söylediklerinize de sadece gülüyorum. Ama şeker hastalığı ve psikolojik bozukluk lafı ise hakarettir uyarmış olayım.(belki bu şekilde olduğunu bilmiyorsunuzdur)
"gülenin yanından bugüne kadar onlarca sağ kolu halefi denilen isimler koptu kitaplar yazdılar sebep çok basit trilyonluk bir bütçenin yönetimi konusunda ki amansız kavgadır" bu bir iftiradır elinizde hiç bir delil yok(bütçenin yönetim kavgası). Artı eğer birileri öyle bir kavga içine girdiyse de iyi ki ayrılmışlar!
"biliyorum gitmeyecek blöf yapıyor " bir başka iftira.
Ak Parti nin tabanı hiç bir yere kaymıyor, kaymazda, herkes herşeyin farkında o yüzden AKP de sadece sayın Erdoğan için değildir. Sizin AKP'li oluşunuz beni rahatsız etmiyor. Biz bir aileyiz doğrumuzda olacak yanlışımızda.
Dialog ve hoş görüyü sadece kendinize istemeyin sayın Gülen farkındaysanız tüm dünya barışı için çalışmalarda bulunuyor. Dialog ve hoşgörü için acımasızca insanları eleştirmek yerine yapıcı olmayı denemenizi tavsiye ederim.
İyiki TSK var hep olacak ta. Ama bizi birbirimizden korumak için değil(zaten buna ihtiyacımız yok, kimse sizi vurmaya öldürmeye kalkmadı siz konuştunuz biz konuştuk özgürce) TSK vatanın müdaafası için her zaman olacaktır.
Tabii ben bu lafınızı(TSK) ortaya atarak nasıl tepkiler beklediğinizi ve ortamı nasıl germeye çalıştığınızı çok iyi anladım. Başından beri bunu diyorum da yeni olduğum için sanırım kimse anlamadı.
Çok sinsi gördüm bu hareketleri.
Bak..Bil ki domuzlarin önüne inciler serilmez.
Mücevherden sarraflar anlar ancak,başkası bilmez.
Ne fark eder ki kör insan için elmas da, bir cam da.
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.
MEVLANA
|