Samanyolu habere gelen yorumlar..Lütfen okuyunuz..
yunus 29.Kasım.2007 09:51:36
GERÇEK BAŞBAKAN
Türkiyenin başına zamanında böyle ALLAH korkusu olan yöneticiler gelseydi belimizi kimse bükemez,türkiyede yaşayan vatan hainleriyle uğraşmazdık.Vatandaş olarak her zaman yanınızdayız başbakanım ve cumhurbaşkanım.Allah kızımıza ve nicelerine eziyet edenlerden bu dünyada sormazsa öbür dünyada hesabını soracak.Allah o cahil insanlarında yardımcısı olsun. s.a.
ferhat 29.Kasım.2007 09:39:07
Yüreğimiz ferahladı.
Başbakanımızın ve ailesinin, genç kızı ve ailesini arayak gönüllerini alması onlara ve bize en büyük teselli oldu.. Günlerdir bu hadisenin sıkıntısıyla yaşıyorduk. Allah
Râzı olsun sayın Başbakan..
alparslan 29.Kasım.2007 09:33:28
benim bacım
tv de ağlayışını görünce .içim burkuldu bizide ağlattın .ama şunu bilki burada ağlayanlar ötede çok mutlu olacaklar.bu haklı mücadelenizde tüm anadolu insanı tek yürek yanınızdadır.onların vereceği ödül onların olsun sen tek hakimi mutlak olan Allahın ödülünü almaya bak.yolun ve bahtın açık Rabbim yar ve yardımcın olsun.Yiğid başbakanada selam olsun.
Hakan Mert 29.Kasım.2007 09:25:36
Ne kazandın sayın kaymakam
Sahi sormak lazım kaymakam bey ne kazandın.Ödül verdilermi sana bu hareketinden dolayı ülkeyi sıkıntıya sokmasanız olmazmı.Kimlerden emir alınır siz bilmezseniz biz vatandaşlarmı bileceğiz.
selami 29.Kasım.2007 09:23:15
selam
Allah u Teala insanlara kaldıramayacağından fazla yük vermezmiş.bacımıza sabır göstermesini dualarından bizleride eksik etmemesini niyaz ediyoruz.ve unutmayalımki herkesin bir hesabı olduğu gibi ALLAH U TEALA'nında bir hesabı var o hesap gününde inşallah hz peyganberin kardeşlerim dediği saflarda yer buluruz.selam ve dua ile.
abdullah demir 29.Kasım.2007 09:18:38
NORMAL
YORUM YOK
selçuk 29.Kasım.2007 09:18:17
Haberi okuduğumda, ailemde herhangi bir başörtülü olmadığı halde çok üzülmüştüm. bir insanın anlamsız yere haksızlığı uğraması çok kötü. Teşekkür beklerken kürsüden atılmak berbat birşey. Başbakanınımızı ve ailesini ince düşüncelerinden dolayı kutluyorum.
YILDIRIM 29.Kasım.2007 09:14:14
BU ÜLKE SİZİNLE GURURDUYUYOR
TEVHİDE KIZIMIZI CANDAN KUTLARIM.YÜCE RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN.BU ZÜLÜMLER BU KIZIMIZI VE BİZLERİ ADETA KAMÇILAYACAKTIR.BU KANAYAN YARADA ARTIK SON BULMASINI TEMENNİ EDİYORUZ,VE YETER ARTIK DİYORUZ.DÜNYAYA MEDİNİYET BEŞİKLİĞİ YAPMIŞ BİR DEVLET OLARAK,BU YASAK BİZE YAKIŞMIYOR.BEN BUNUN KASTİ YAPILDIĞINI HİSSEDİYORUM,BİRİLERİ OLAYLARI BAŞKA YÖNE ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR,ÖBÜR TARAFTAN ÇALIP ÇIRPIYORLAR.ALLAH BUNLARIN HESABINI ER VEYA GEÇ VERECEKTİR.ÜLKEMİZ ŞEHİT OLAYLARI GİBİ ÖNEMLİ KONULARLA İLGİLENİRKEN BİR BAKIYORSUNUZ BUNLAR HALA BAŞ ÖRTÜSÜ İLE UĞRAŞIYORLAR.DERSLERİNİ ALDILAR YİNE AKILLANMIYORLAR,ALLAH AKIL FİKİRVERSİN DERİM BAŞKA SÖZE HACET YOK.BUNLARIN ZATEN AMAÇLARI ÜLKEMİZİN GERİ KALMASIDIR,BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİLERMİ HİÇ.BU AMAÇLARININ ARKASINDA YABANCI GÜÇLER YATMAKTADIR.AMA NE YAPARLARSA YAPSINLAR SONLARI GELDİ,BİR BİR BİTECEKLER İNŞALLAH.BÖYLE BİR BAŞBAKANIMIZ OLDUĞU MÜDDETÇE SIRTIMIZ YERE GELMEYECEKTİR.YÜCE RABBİM KENDİLERİNE VE ÜLKEMİZE SAĞLIK VERSİN.TEVHİDE SENİN MAKALEN ÜLKEMİZİN ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTIR,SENİ KUTLARIZ.BU ÜLKE SENİNLE GURURDUYUYOR.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.YOLUN AÇIK OLSUN.
mücahid koparır 29.Kasım.2007 09:10:50
sahiplen mekmi??
Ne kadar sahipleneceksin göreceğiz en çok merak ettiğim başörtüsü ile hangi üniversitede okuyacak.Timsah gözyaşlarına benziyor ama inşallah yanılırım.
Semiha 29.Kasım.2007 09:10:26
Tebrikler
Bu milletin degerlerine dusman olan kendini bilmezler kursuden indirerek kucuk dusurmeye calistiklari kardesimizi meshur ettiklerinin yeni farkina variyorlardir sanirim. Kardesimi gozlerinden opuyorum. Sakin uzulmesin. Bunlar aslinda iyi gunlerin habercisi. Allahin izni ile bu zulum bitecek birgun elbet. Bitecek...
selçuk 29.Kasım.2007 09:08:17
İşte devlet adamlığı budur. Herkesin her haksızlığa uğrayanın yanında olması çok güzel. Başbakan ve ailesini kutluyorum. Verdiğim oylar helal olsun.
N.KALDIK 29.Kasım.2007 09:07:01
helal sana başbakanım
bacımızın başınagelen bu olay hepimizi üzmüştü, bugün sabah aldığım en güzel haber sayın başbakanımızın bacımızı arayarak teselli etmsi oldu.. böyle bir başbakan ne geldi, nede gelecek.. Rabbim bu tür insanları başımızdan eksik etmesin diyor, saygılar sunuyorum...
"Rabbim yar ve yardımcımız olsun"
Gurbetci 29.Kasım.2007 08:58:17
Tesekkür.
Degerli basbakanimiza göstermis olduklari duyarlilik icin cok tesekkür ederim. Bacimizin bir nebzede olsa morellerinin düzelmesine yardimci olmuslardir.
== BU MILLET SiZiNLE GURUR DUYUYOR ==
serkan 29.Kasım.2007 08:46:49
Yuregim sizladi
Haberi izledim yuregim sizladi bu kardesim icin. Uzulme bacim ALLAH'in adaletinden sual olunmaz. oyle veya boyle.
Nasil demis diye
"Her kisin bir bahari, her gecenin bir nehari vardir. " az kaldi bu nehari gormeye insaallah
HASAN EREN 29.Kasım.2007 08:43:36
TEŞEKKÜRLER BAŞBAKANIM
Türkiye için büyük şans olan başbakanım size gönülden teşekkür ederim allah başımızdan ayırmasın sizi
Alparslan TÜRKOĞLU 29.Kasım.2007 08:42:10
MAZLUMUN ÖDÜLÜ
Hiç bir zaman mazlumların ahı yerde kalmaz eninde sonunda hak edilen bu ödülü Yüce Hak ve Türk Halkı böyle binlerce mazlumların ahını yerde bırakmayıp haklarını ve ödüllerini layıkıyla verecektir. Çağdaşlık Kişilerin kendi görüş ve düşüncelerine göre başkalarının özel hayatını, giyim tarzını ve düşüncesini şekillendirme ve yönlendirme yaparak baskı altına almak değildir. Bu başarılı öğrencimiz olan Türk kızını başarısından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
bilal 29.Kasım.2007 08:42:08
vaybe
Güzel bir teseli ve başbakanımızı ve emine hanımı kutlarım bu tepki türkiyede tek yürek olma yolunu açıyor inş.
Eğitim Şart 29.Kasım.2007 08:35:45
MEB sayın Çelik Görev sizde
MEB sayın Hüseyin Çelik Ya Kozan a gitmeli Kaymakamın odasında ya da Ankarada Bakan odasında Kızımızın alnından öperek ödülünü bizzat vermelidir.
Mehmet 29.Kasım.2007 08:32:02
Adam gibi adam
sayın başbakanım bu duyarlı davranışınz için çok ama çok duygulandım.fakat sizin gibi HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR anlayışındaki insanların devamla yaptığı bu davranış umarım bendenlerinde vicdan taşıyan herkesi etkiler ve bir kıvılcım almasına sebep olur. selam ve dua ile
Mahmut Akbulut 29.Kasım.2007 08:22:52
Allah Razı Osun Başbakanım
Türkiye böyle bir başbakana sahip olmanın kıymetini bilmelidir. Allah'ın milletimize bir lütfu olarak görüyorum kendisini, Allah razı olsun başbakanım...
Münür 29.Kasım.2007 08:00:29
Türk Milletini derinden yaralayan bu olayların bir an önce çözülmesi dileğiyle.Başbakanımıza sonsuz teşekkürler.
Vefa 29.Kasım.2007 07:52:19
Tahammül
Tevhide kızımızı başarısından dolayı tebrik ediyoruz.Ailem adına,yaşadığınız sıkıntıları paylaşıyoruz.Mevlana Merhum Edebi, edebi hayat tarzıhaline getiremeyenlerden öğrendim der.Bizim güzel olanı paylaşmaktan yana bir sıkıntımızyok,başarılarımızı hazmedemeyenlerin kişilk problemleri olabilirBu ülke hepimizin ,demokrasi herkes için var ve olmalı.Yoksa zulüm olur.Yanıbaşınızdayız.Selam ve sevgilerle.Nice yeni başarılara.29.11 .2007
|