Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-29-2007, 15:22   #4
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
yahu bir dakika benim niyetim filan ne demek bu laflar,biz burada sadece tartışıyoruz şimdi , provkatif konuma düştük yani ne diyeyim başka.

niçin söylediklerimi art niyetli olarak ele alıyorsunuz ben sadece burada korkularımı yazıyorum,ve tuncay özkan filan demişsiniz ben tuncay özkandan benim kadar nefret eden birisi olamaz

ben anti gülen hareketlerin hiçbirisi ile uzaktna yakından ilişkili değilim elime alıpta bir kitap bile okumadım

ben türkiyenin sonunda kadar özgürleşmesinden liberalleşmesinden yanayım,benim istediğim türkiye isteyen ünv başörtüsüyle girsin namaz vakti gelince okulun çimlerinde ,hatta ünv dlere açılan mescidlerde kılsın ama isteyende kız arkadaşıyla dışarda şarapını yudumlasın ,samimi hareketlerde bulunsun ve kimse kimseye karışmasın bununda garantisini devlet yarattıği bir hukukla versin diyorum tuttunuz beni provakatif yaptınız,imam hatiplerde açılsın ilahiyat okullarda açılsın ama yanında mason loncaları,eşcinsel klupleride olsun şiddet içermeyen herşey ülkemde özgür olsun ve bunuda adım gibi eminim ak parti yapacak derken beni provakatif yaptınız bir şey demiycem

ben sadece gülen hareketinin büyüyüp bir noktaya ulaşmasında sonra toplumda bir baskı oluşurmu korkumu dile getirdim ve buradaki bazı arkadaşların yorumlarını görünce üzülerek yanılmıyorum sanırım diyorum

erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla