herkese selamlarımı sunmayı bir borc biliyor ve konuma baslıyorum.............
Alıntı:
Sizler ne derseniz deyin bu milletvekilleri Kürttür.Bu insanların kötü olması diğer Kürtleri bağlamaz.Bu işi mecliste çözmek yerine niye dağda çözmeye çalışalım ki?
İspanya'dan örnek vermişsiniz.O kadar uzağa gitmenize gerek olmadığını düşünüyoruz.Bakınız Türkiye'de daha önce dtp'nin çeşitli versiyonları kapatıldı.Milletvekilleri hapse atıldı.Peki Türkiye ne kazandı?Avrupa'nın gözünde haksız duruma düştük.Bu kapatılma olayları sorunun çözümüne ne katkıda bulundu?Bu sorumuzu da atlamamanızı istiyor cevabınızı merakla bekliyoruz.
|
mecliste cözülüyor yada cözüldüde sanki meclisde cözelim diyorsunuz bu insanlar
medeniyetten uzak pkk lılardır.Size soruyorum hiç uzlaşmaya geldilermi uzlaşmak isteyen adam gelir adam
gibi provake etmeden olayları carpıtmadan bir seyler öne sürer.ama bu adamlar malesef bir sey sunmayı bırakın agızlarından tek cıkan kelime bölücüktür.bende kürt demiyorum farkındaysanız siz yanlıs anlıyorsunuz.pkk lı diyorum....demişsiniz ki dtp nin farklı verisyonları kapatıldı ama neye varıldı.evet kapatıldı ve neye varıldı ne katkısı bulundu eski zamanla suanın tek farkı hükümet farkıdır o zamankiler adam gibi yönetmiyorlardı ülkemizi ama simdiki hükümetimiz saglam kapatılırsada çözümlerin arka arkaya gelecegi besbellidir.avrupa önünde haksız duruma düşmedik.çünkü avrupalılarında baslarında terör var onlarda kapattılar yakın gecmişte...o zaman onlarda aynı seyi yaptılarsa haksız demeleri mümkün olamaz........
Alıntı:
Sizlerin söyleyecek bir lafınız olmayabilir ama bizim var!Şu an mecliste yer alan Dtpli milletvekillerine kim oy verdi de bu insanlar meclise girdi?Tabi ki Kürtler...Bu Kürtlerin arasında azılı teröristler de vardır tabi ki bu teröristlere en uygun cezalar verilmelidir.Ama bu Kürtlerin içinde eğitimsiz kandırılmış insanlar da vardır.Siz diyorsunuz ki onları kazanmayalım hepsine düşman olalım.Bu bizim anlayışımıza ters..
|
hayır biz kazanmayalım demiyorum bir kere pkk nın içinde sadece kürtler mi var sanıyorsunuz ilk önce bunu bilin pkk nın cogu kandırılmıs üniversite gencleridir..kürtlükle
o kadar yakından alakası yoktur.ama hiçmi alakası yok dersiniz tabikide var derim..onlardanda olanlar var ama azınlık bunu sakın unutmayın...pkk lıların mecliste bölücülük yapmalarına izinmi verelim,
onlar istediklerini yapmak için konussun bizde onları hala mecliste tutalım yok öyle yağma.....
Alıntı:
Biz olayların yeterince farkındayız.Hergün okuyoruz.Çalışıyoruz, çabalıyoruz.Çeşitli tartışmaların içinde bulunuyoruz.Sizin gibi sadece tek bir açıdan bakmıyoruz.Kolayı seçip 'parti kapatılmalı' da diyebilirdik ama Türkiye'yi düşünüyoruz.
Anlattığınız şeylerin hepsinin farkındayız.Hatta tam da anlatmak istediğimiz yere parmak basmışsınız.Evet o meclis çatısı altında ismini anmak istemediğimiz şahsın resminin önünde askerlerimiz için imza atanlar var,evet 'tek bayrak tek vatan palavradır' diyenler var,evet birliğimize halel getirecek açıklamalar yapanlar da var.Biz diyoruz ki demokrasinin sembolü sayılabilecek meclisimizin çatısı altındaki o vekillerin miletvekiliklerini düşürelim.Yani suçu işleyenlere ceza verelim.Topyekun suçlu ilan edip partiyi kapattırmayalım.
|
o zaman farkındaysanız anlatmak istedigimizin mecliste bölücülük için bulunanların palavra atanların bu millet için pek fayda getirmeyecegini
hatta hiçbir fayda getirmeyecegini bosu bosuna 20 koltuk doldurduklarınıda anlamıssınızdır demektir....bu yüzden dtp kapatılmalı.....
DTP kapatılmalıdır. Bunu şöyle bir örneklede açıklayabiliriz. Yakın tarihimizde kapatılan siyasi partileri düşünelim ve Refah partisini ele alalım. Refah partisi Kapatıldıgı dönemdeki seçimlerde Türkiye de 2. parti olmuştu. Ne kadar büyük oy potansiyeli olduğunu düşününüz arkadaşlar. O günler de de Türkiye de demokrasi vardı. Bu gün seçimlere baraja takılırız korkusu ile bağımsız adaylarla seçime giren DTP nin kapatılmasına neleri düşünerek karsı cıkıyorsunuz. Bütün düşünceleriniz yoksa 2008 veya 2009 da yapılacak genel seçimlerde mi odaklanıyor. Arkadaşlar lütfen samimi olalım. Nereden nasıl oy kaparız hesaplarını bırakın ve Eşleri dostları dağlarda kendileri mecliste olan Türkiye düşmanlarına verilebilecek cezalara partiyi kapatarak başlayalım....................
evet herkese tessekkür ediyorum muhalefetin cevaplarını bekliyoruz....