Alıntı:
vuslat_19 Nickli Üyeden Alıntı
ya dil tabiki önemli ama dinden daha önemli olamaz ( islamiyet için sölüyorum) dinin önüne hiç birşey gecemez dil bile
dinini yaşaman veya aktarman için çok doğru çok düzgün bir dile ihtiyacın yok karşındakinin ne dediğini anlıyosan sana yeter benim arapça hacam bi arap türkçeyide iyi bilmiyo ama ben onu anlıyorum bu konuya dini karıştırmalarında ben art niyet görüyorum dini anlatmak için dile ihtiyacın var bu yüzden dil daha önemlidir diyerek insanların kafalarındaki dinin sağlamlaığını zedelemeye çalışıyolar tabi bunu göremeyenlerin
bizim bu dünyada dinimizden daha önemli bişeyimiz yok dinimizden ön planda tuttuğumuz bişe olmamalı din demek ALLAHa olan inancımız demek ona olan ibadetimiz demek ben dinimden önce dili kabul etmiyorum dininden önce dilin önemli olduğunu düşünenlerede acırım
|
Ama önemli olan dil mi dili nasıl kullanıldığımı vuslat senin görüşüne göre dilin nasıl kullanıldığının bir önemi yok yeter ki dini anlatsın diyorsun ama düzgün bir dil kullanılmadığında ortaya çıkacak faciayı düşünmek gerekir....