evet arkadaşlar bütün herkese selamlarımı sunuyor ve konuma başlıyorum...
biliyorsunuz ki bugün kuzey ırağa girildi ve operasyon başladı....ilk önce muhalefet arkadaslara diyorum siz demiştinizki politik yollardan halledelim pkk işini dtp kapatılmasın demiştiniz ama gördüğünüz gibi bugün savaş resmen başlamış bulunuyor ve böylelikle dtp açık kalmasının bir manası yok diye düşünüyorum....
Alıntı:
Bize yapıldığı gibi kimseye niyet okumacaılığı yapmayacağız...Gizli ajanaları var demeyeceğiz..Yanlış anlamayın körü körüne inanalım demiyoruz...Ama o 20 milletvekilinden ağzını açmayan hiçbir kışkırtıcı bölücü açıklama yapmayan vekile(lere) de sen de onlardansın hadi hadi saklama demiyeceğiz.Yargısız infaz yapmak bize yakışmaz...Yakışmasını bırakın bir işe de yaramaz.Tekrar ediyoruz anayasa aykırı söylem ve davranışta olan milletvekilleri hakkında yargı süreci başlatılır ve hakettikleri cezayı da alırlar.Hem tek birinin dahi vekilliği düşse grup kurma avntajlarını kaybederler...bu da onlara hasmane tutum içerisine girerlerse kaybedecekleri tek şeyin bu olmadığını gösteririr.Vel hasıl kelam partiye blok olarak değil bireysel olarak yaklaşalım..Bizim devamlı arkasında durduğumuz ikinci önerimiz de budur arkadaşlar...Takdir sizlerin..
|
tabikide yargısız infaz yakışmaz ama dtp nin millet vekillerinden sizce sadece bir kaç kişimi pkk yı destekliyor ...allah aşkına gülünç olmayın bir kaçını bırakın bütün dtp liler pkk yı destekliyor buarada yargı süreci başlatılsın diyorsunuz ama bunu bütün milletvekilleri yapıyor hepsi hakkında başlatılsa ne olacak yine hepsi eskisi gibi geldikleri yerlere geri dönecek yine dtp kalmayacak ve kapatılacak dogal olarak.......dtp nin artık suyu ısındı ....dtp kapatılmalı
evet arkadaşlar bende bugünün gündemine bomba gibi düşen bir haberle konuya devam ediyorum...
Alıntı:
MEHMETÇİK KUZEY IRAKTA VE OPERASYON BAŞLADI......
Sınır ötesi operasyon konusunda yetki almasının ardından TSK, 50-60 kişilik bir grup PKK'lı teröriste Irak sınırları içinde helikopterler ve topçu ateşiyle müdahale etti.
|
evet arkadaşlar dediğimiz gibi kuzey ıraktayız ve operasyon başladı pkk yı bitirmek için girdik ve dtp nin tutumunu merak ediyoruz tabikide şimdi dtp kapatılmalı pkk köşeye sıkıştırılmalıdır...artık meclistede onlşarın haklarını savunan kalmayınca ne yapacaklar tabikide kuyruklarını sıkıstırıp gidecekler....
Alıntı:
Sayın hükümet ekibi yazınızı okuduk ve hayrete düştük.Herkes dtp nin kapatılmasının;bu sorunun çözümüne takılacak bir çelme olduğunu söylerken sizin bu kadar duygusal davranmanızı,siyasi dirayetten uzak durmanızı anlayamıyoruz.Bu bakımdan görüşlerimizi bir kez daha tekrar etmek yerine çözüm önerilerimize geçiyoruz.
|
sayın muhalefet üyeleri nasıl hayrete düştünüz biz duygusal davranmıyoruz ne olacaksa ne yararlı olursa bunları dile getiriyoruz...biz siyasi dirayetten uzak degiliz ama siz bir türlü pkk lıların mecliste söz hakkı almaması gerktigini anlayamadınız..bizim cözüm önerimiz ise türkiye pkk yla savasa girdi ve suanda yapılması en dogru karar pkk nın dtp kolununda kesmektir ve onlara destek gelecek heryere köstek olmaktır...umarım demek istediklerimizi anlamıssınızdır...
biz konuyu kapatarak herkese hayırlı aksamlar dileyip tekrar olarak bugün operasyon basladı ve artık dtp ninde işinin bitmesi gerektigini söylüyoruz .....selametle