Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2007, 20:52   #22
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Standart Biz ülkücülerin teşkilatına özeniyor muyuz?
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
bağlılık felan değil abi gazide etraftaki esnaftan haraç alıyorlarmış...bunu daha önce içlerinden birinden duydum...sonra okulda felan bi havaları var millet güç için yanlarına gidiyor...ayrıca hamaset dolu insanı coşturan açıklamalar yapıyorlar belki de millet düşünmek yerine bu yolu kolay bulduğu için oradalar....
Doğru söylüyosun yaptıkları pislikleri bende biliyorum...Eyüp'te bütün esnafı haraca bağladılar ve bi kaç esnafı para vermediği için öldürdüler.Operasyon yapıldı ve ocaklarında glock marka silahlar çıktı...Bu kesinlikle siyaset değil ve bu şekilde vatan kurtulmaz.Haraç alarak haram para yedikten sonra utanmadan tekbir çekerek yüce Allah'ın ismini ağızlarına almaları da rezalet!

Demek istediğim şu..Örneğin biri sana veya diğer ak partili arkadaşlara sataşmada yada herhangi bi yanlışta bulunduğunda bende sizi savunmalıyım yada sizde beni savunmalısınız ki düşüncelerimizin etrafına bi kalkan koyalım ve dağılmamız engellensin...Ama bu özentilik değil ki, komünistlerde böyledir zaten ve pkk yandaşlarıda bu şekilde varolurlar...

Genel olarak yani...