Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 00:17   #462
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart 7.Tartışma Konumuz : AKpartiforum burada toplanıyoruz // 02 Aralık Pazar
Alıntı:
ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
eee

foruma ilk uye olusunuz ve forumun sizin icin yeri nedir buyrun hale ve umitli bekleyis
Bir gün oturdum kafaya koydum gençlik kollarını araştırmayı.Ona bakarken burayı buldum.O an ki mutluluğm tarif edilemez.Aynı heyecanım her geçen gün artıyor.Çok güzel insanlar tanıdım ;) Seviyeli sohbeti burada gördüm.
İyi ki bulmuşum.Çok şükür.Sonrasında her gün neredeyse buralardayım.İnsanlar beni görmekten bıkacaklar yakında :D :D :D

Neyse herkez anlatıyor bende anlatayım barii ;)

Şu 1 Nisan bildirisinden sonra sinirlerim acayip olmuştu..Mitingler falan.. Kemalist görmeye dayanazdım.. Sokağa çıktığımda nerdeyse kendimi kaybedim üzerinde atatürk resimleri taşıyanlara saldırasım gelirdi.. Yanlış anlaşılmasın atatürk e tepki değildi ama atatürk ü kendi emellerine alet edenlere.. Stv kanal7 izlemeyen ben STV ve Haber 7 den başka kanal izlememeye başladım.. Doğanların pislik yüzünü gazetelerin çirkinliklerini tanıdım... İnanılmaz bir hale gelmiştim gerçekten Akpartiye sadece sempatisi olan ben Akparti aşığı olup çıkmıştım.. Gözüm hiç bir şey görmüyordu...Tek düşüncem Akparti nin zaferi idi.. Deşarj olmam lazımdı... İnternette siyasi forumlara üye oldum ama sarmadı.. Akparti ile ilgili forum çok aradım o dönem... ama takii temmuz ayına kadar akpartiforumu nerden duydum bilmiyorum hatırlamıyorum.. :D :D :D ama çok mutluyum.. Akpartiforum a giremediğim zaman kendimde eksiklik hissetmeye başladım.. Bağımlılık yaptı.. Çok şeyler kattı...Hiç beklemediğim şeyler hemde.. Çok değerli arkadaşlarla tanıştım.. Çok güzel şeyler yaşadım... Hepinizi seviyorum arkadaşlar.. İyiki varsınız..