Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 04:20   #7
Kullanıcı Adı
AKPPO
Standart AKPARTİLİ OLAN BUYURSUN ..........
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak sevdalı Nickli Üyeden Alıntı
şimdi amcam yanımda......

size akp uşağı diyor bunu ikna edelim arkadaşlar.......
amcana selam söyle,ellerinden öperim..biz onu ne konuda ikna edecegiz ki ..amcan beni zittinde ikna etsin ya ;)..
bu ülkenin yüzde 47 si ikna olmus, azinlik olan onlar o halde onlarin bol bol insan ikna etmeye ihtiyaci var..hadi beni ikna etsin ;)
Hangi etkenlerde ikna olmus Türkiye nin Yüzde 47 isterseniz Buna da ben aciklik getireyim Süphesiz ki Medya Bunda Büyük etken olmustur Akepe Kurulduktan sonra yapilan ilk secimlerde Medya sadece ve sadece 2 Parti Göstermistir Birincisini Yani Akepe yi Sag egimli ve Dinci olarak Ikincisi sol egilimli olarak bu Durumda Medya da cikan anketlerle de Bu iki Parti den baska parti TBMM giremez diye Milleti Kandirmistir Kabul etmeliyim ki o Dönem Bende Chp gelecegine Akepe gelsin diye oyumu Kullandim eger Medya da Bu iki Partiye yönelik Reklam yapilmasaydi Akepe ye oy vermezdim ve bu tabiki Refah Partisinin yaptigi hizmetler , Refah Partisine karsi yapilan haksizliklarda giriyor bunun icine ve ikinci Dönmedeki Secimde CHP nin Sacma Muhalefeti yani Horoz Kavgasi,Anayasa dan Dönen Gül ün Cumhurbaskanligi Medya nin yine ayni Yöntemle bunda 3 partiyi göstererek yani Mhp,Akepe ve Chp yi göstererek Milletin Oyunu etkilemesi ayrica Akepe ye yüklenmek bir tarafa ayni zamanda Medya da Birinci sirada yer vermesi ile iktidar olmustur yani bu Yüzde 47 Akepe ye degil cumhurbaskanligi,Chp nin sacma Muhalefeti ve Medya etken olmustur ;)