Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 01:38   #4
Kullanıcı Adı
erenon
Standart BİZİM POLİSLERİMİZ BİZİM Mİ?-Muhakkak okuyun
zaman ne yazacaktın “Katil sürücü” ve bunları göremeyen uyuyan “Aylak polis” mi?
Peki medya yüklendikçe duruşunu bozan sen; yarın o polise nasıl iş yaptıracaksın?
“Bana ne kardeşim yakalıyoruz da ne oluyor” demeyecek mi?..
“Benim çoluk çocuğum var açığa alınırsam ben nasıl geçinirim?…”
“Yakaladık da ne oldu?” demeyecek mi?..

güzel demogoji yapmış ;ortada giderken uyarılan ama uyarıya uymadığı için tek bir kurşun, oda, kafasına sıkılan bir çocuk var ,,arabın tekerleklerine sıkılabilirdi;burada bedirhan gökçe tekerlek kurşun geçirmezse demiş ;iyi güzel yazmış ama arabının hiç bir yerinde bir kurşun izi yok acaba polislerin bir kaç defa deneme yapması aklına gelemezmiydi,yada polislerin kalbinemi doğdu arabanın zırhlı olabileceği ki araba zırhlı değildi olsaydı çocuk ölmeyecekti.... arabanın ilerlediği istikamette yapılacak çevirmede yere çivili bariyer döşenir üzerinden geçerken arabanın tekerlekleri patlatılırdı....ama olmadı tek kurşun kafasına sıkıldı .burada düpedüz görevini yapamama ;görevini yanlış yapma vardır. biz polisten ne tek bir uyarıdan sonra direk öldürücü bir bölgeye ateş etmesini bekleriz nede alkollü sürücülere göz yummasını...

buradan çıkarakta tüm polis teşikatını suçlamak istemem; ama o kadar bilinçsiz belinde silahı olduğu için kendisini kral sanan polisler var ki anlatmakla bitmez,daha geçen 1 mayıs eylemlerin de bir kafede hanımıyla oturmuş yemek yiyen 50 küsür yaşında bir vatandaşa kameraların önünde tokat atan polisi gördükçe ;yada istanbulda bir karakola ak partili bakanın ani baskını ile ortaya çıkan filistin askısını gördükçe ;beyoğlu emniyetine kimlik sorgusu için getirilen bir göçmenin öldürülmesini sonrada olayla ilgili kayıtları isteyince kameralar kayıtta değil cevabını duya duyave göre göre, soruyoruz bunlar bizim polisler mi?
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla