Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
mahkemeye vermişsin onlarda sana git hakkını mahkmede ara demişler. bundan nie gocunuyorsun. sana para vermiyecez dememişler. sen kendi rızanla gitmedinmi mahkemeye. söylediklerini belgelendirmen lazım. ötesi hep çamur olur. yok ışıkçılar yok bilmem kimlere para yedirmeler. önce edebi sen öğren ondan sonra insanlara edep öğret kopyala yapıştır yapmıyorum. bu vakıfta holdingde çalışan hizmet eden çok tanıdığım var.
|
birincisi benim gocunma gibi derdim yok..para benim degilmi üstüne soguk bir su icerim bu sizi niye gerdiki :D..ikincisi bu kurum elestirmeyecek diye bir durum yok zaten bu kurum dört dörtlük olmasaydi su anda batmazdi ve biz bu konuyu konusmazdik..
bu arada hangi iftirayi atmisim kanitla deki su iftiradir yoksa tgrt nin dönüsümü iftirami yoksa tgrt basladigi gibi muhafazakar kanaldida biz görmedik o yüzden bana kimse adi herneyse bu grubun daha dogrusu sayin ören lerin muhafazakarligini savunmasin ben gözlerime ve gördüklerime inanirim buradaki kopyala yapistira degil..;)
birde o vakif ve holdingte istersen kendin calis bu beni ilgilendirmiyor ki ben kendi yasadiklarim ve gözlemlerim dogrutusunda yorum yaptim bundan neden gocunuyorsunuz ki ;)