Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 21:06   #24
Kullanıcı Adı
erenon
Standart İhlas Vakfı’nın hizmetleri
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
tgrt ve ihlas finans ın batırılmasından sonra bir çok kişi zor durumda kalmıştır bunlar içinde enver örende vardır bu kurum bilerek iflas ettirildi zor bir durumda kredi istediler devletten oysa o dönemde başta bulunan kemal derviş bu kurumları yeşil sermaye olarak gösterdi kredi isteklerini geri çevirince kurumlarda iflasa sürüklendi bugün tgrt nin gerçi şimdi satıldı ama yayın politikasını eleştirmek bence biraz haksızlık çünkü günümüzdede bir çok dini kanal dine aykırı yayınlar yapabiliyor. tabi bilgim bu kadar fazla birşeyde haklarında bilmiyorum .
şunun altını tekrar çizerim ki o kurumlara bağlı vakıflarda ,yurtlarda maddi durumu olmayan o kadar çok öğrenci okuyor ki ve hiç kimseden de bir karşılık beklenmeden sadece devletine bağlı bir ferd yetiştirme amacı güdülüyor zorla ne bir dergiye ne bir gazeteye abone etme var nede bireyleri ailesinden koparma ;)
kardes sana kesinlikle katiliyorum 28 subat sürecinde icinde ihlas finansinda bulundugu yesil sermayanin üstüne gidildi ben o olayin o tarafiyla ilgilenmiyorum zaten..
ben olaya sadece yasadigim bir olay cercevesinde bir bakis acisi getirdim..
yurtlarini bilmem, hicte kalmadim ama yayinlari gercekten kaliteli birde kardes karsilastirma yapmissin bence cok yanlis hepsi kendince bir yolda gidiyor acaba hangisinin dogru olduguna neye göre karar verecegiz..
türkiye gazeetsinin yayin politikasini begeniyorum..istikrarli bir cizgileri var benim elestirilerimin nerelere oldugu lütfen iyi algilanip ona göre tepki verilsin..;)
mavera ben senin yazına tepki için yazmadım kendi görüşlerimi açıkladım senin de bu işte maddi kaybın olmuş oyüzden ben şimdi nedersem olmaz ,senin yerinde ben olsam ne yapardım bilemem
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla