Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 22:07   #30
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Standart İhlas Vakfı’nın hizmetleri
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
kardeş yayınları biliyormuşsun bu yayınlardan "ingiliz casusunun itirafları" isimli bir kitap var. www.hakikatkitabevi.com dan ulaşabilirsin o kitaba biraz göz gezdirirsen anlarsın neden bu kadar üstlerine gidildiğini.
kardes su hakikat kitaplarinin yayinlarina hic girmeyelim..onlar ayri bir hikaye..istanbulda camiilerin cikisinda hepiniz cehennemliksiniz, okuyun diye birisi bagiriyordu bende ne diyor diye baktim elime bir dergi tutusturdu..dergiyi okuyunca tüylerim diken diken oldu resmen herkesi cehenneme yollamistilar, onlara göre bir tek onlar müslümandi..
ondan sonra o kitapevini arastirdim ve ayrilikci bir grup olduklarini ögrendim o yüzden verdigin linke acikcasi önyargili bakarim ama yinede tesekkürler..;)
bu arada ceyhanli birsey sormak istiyorum hadi enver hoca nin üstüne gidildi o diyemezmiydi ben yapmiyorum birakiyorum illaki imaj degisikligine mi gidilmeliydi yada onlarin suyuna göremi hareket edilmeliydi..
su 28 subat sürecinde cok garip seyler yasandi..birileri diyor haydar bas grubuna dokunulmadi, biri diyor tgrt nin yayin politikasi degistirildi..
şimdi bu iftira oldu iki tane hakikat isminde yayınevi var bu hakikatkitabevi karıştırmıyasın. ikincisi bu yukarda yazdığına şu soruların cevabını veremezsen tamamen iftira olurki bunun vebalini ödeyemezsin. dergi tutuşturdu demişsin bu dergiyi senin eline kim tutuşturdu, ne zaman tutuşurdu, nie tutuşturdu, bu derginin içinde ne yazıyordu, bu derginin sahibi kimdi, herkes cehennemlikmi yazıyordu, neden yazıyordu?
bu soruların tek tek cevabını veremez ve kanıtlayamazsan çok büyük bir iftira olur ve vebailini ödeyemezsin bu kitapları okudum hiçbirinin içinde senin söylediklerinin zerresi yok çok büyük bir iftira
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla