Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
objektif olmasi acisindan kücük bir arastirma yaptim ve senin verdigin linkle benim elime tutusturulan dergiyi yayinlayan kitapevinin alakasi yokmus...
seninde dedigin gibi iki tane kitapevi var iste benim bahsettigim kitapevi buyrun orada bulunan kitaplari görürseniz benim bahsettigim konuyla ne kadar alakali oldugunu göreceksiniz..
http://www.hakikat.com/anab2.html
|
yaa işte ihl mezunu sayın arkadaş ben sana ömer öngütmü dedim ben sana
www.hakikatkitabevi.com dedim
araştırmadan anlamadan bilmeden ne güzel sallamışsın. hakikatkitabevinin kurucusu Hüseyin Hilmi Işık Efendidir Tam İlmihal Seadeti Ebeddiye eserinin sahibidir ve ömer öngüt denilen şahısla uzaktan yakından ilgisi olma ihtimali yoktur. ve hiç bir kitabında hiç bir cemaatin isminde bahsememiştir. sadece ehli sünnet yolunu ve bu yolun dışında olan sapık fırkaları anlatmış ve ahkamı islamiyenin tüm inceliklerini delilleriyle anlatmıştır. ayrıca delil çocukluk değil gerçektir. yoksa herkes her istedğinin hakkında her istediğini söyler ve yazar ve anarşi çatışma çıkar. delil gerçek demektir. gerçekleri anlatamıyorsan ispatlayamıyorsan yalancı ve iftiracısn demektir. önce ne araşrtırdığını bil ne yazıldığını ii oku anla ondan sonra çık ahkam kes.