Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 23:07   #41
Kullanıcı Adı
mavera
Standart İhlas Vakfı’nın hizmetleri
[quote=ceyhanli ]
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle isim konusundaki önyargi nedeniyle yanlislik yapmisim..bu konuda basta ceyhanlidan özür dilerim arkadasimizin verdigi linkin benim kastettigim hakikat yayinlariyla alakasi yok..
benim bahsettigim hakikat yayinlari kesinlikle arkadasin verdigi linkle ve icik cemaatiyle alakasi yoktur, ömer öngü ve hakikat yayincilikla alakasi vardir..
iki kitapevininde ismi aynidir, ikiside dini yayinlar yapmaktadir o yüzden böyle bir yanilgiya düstüm ama kücük bir arastirmayla olayi acikliga kavusturdum..
benim icinde güzel bir arastirma oldu ve önyarginin ne kadar kötü birsey oldugunu bir kez daha anladim sirf hakikat yayinlari diye bazi kitaplari okumamistim ama benim anlamadigim ayni isimle nasil oluyorda iki tane yayinevi oluyor hemde birbirinin zitti yayinlar yapan yayinevi..
kardeş doğru hakikatkitabevi ni bulduğuna göre şimdi sana "şu an ülkede dönen birçok pisliğin iç yüzünde arkasında yatan sebeplerini açıklayan "ingiliz casusunun itirafları" kitabını önerrim arzu edersen siteden indirip okuyabilirsin...
peki sunuda sormak isterim sence güvenilir mi? yani objetif mi cünkü zaman ayiracagim ve tatmin olmak isterim..