Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 23:07   #42
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Standart İhlas Vakfı’nın hizmetleri
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
objektif olmasi acisindan kücük bir arastirma yaptim ve senin verdigin linkle benim elime tutusturulan dergiyi yayinlayan kitapevinin alakasi yokmus...
seninde dedigin gibi iki tane kitapevi var iste benim bahsettigim kitapevi buyrun orada bulunan kitaplari görürseniz benim bahsettigim konuyla ne kadar alakali oldugunu göreceksiniz..
http://www.hakikat.com/anab2.html
tamam şimdi oldu. önceki mesajı dikkate alma ama bu herifleri ihlas vakfı olarak tanıttın burda yanıldın o kısmı düzeltirsen vebalden kurtulursun belki
kardes yanlisin var ben hic biryerde hakikat yayinlarinin ihlas vakfiyla alakali oldugunu yazmadim..birde isim benzerligi benim disimda gelisen bir olaydir benim hatam hakikat yayinlarina karsi önyargili olmam ama o yayinlari inceleyen ve okuyan herkes eminim ki önyargiya sahip olacak..
yavas yavas taslar oturuyor..simdi ihlas vakfi, isik cemaatine ait o zaman bu kitaplari yayinlayan hakikat yayinlarida ihlas vakfina ait..
eminim ki bu ikisini ilk ve tek karistiran ben degilimdir cok sayida karistirma olmustur neden isim degisikligine gidilmiyor yada isim tescil edilmiyor?..
birde ben kimseye iftira atmadim basimdan gecen olayi anlattim ve hakikat yayinlarina ait oldugunu söyledim acaba iki tane hakikat yayinevi oldugunu nasil bilebilirdim?? ben simdi acaba ikinci yayinevi var mi diye arastirmak zorundayim, türkiyede kurumlari koruma yasasi yokmu nasil ayni isimde iki kitapevi oluyor!
kardeş aynı isim değil ben sana özellikle belirttim hakikatkitabevi dedim
hakikat yayınları demedim ikisi bu isimler altında kurulu ama hakikatkitabevi daha önce kuruldu. özellkle söyledim yanılgı olmasın diyede link verdim belirterek.
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla