Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2007, 21:32   #20
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Hangi Yazar ???
Alıntı:
ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
hep kendi görüsümüz dogrultusundaki yazarlarimi okumak zorundayiz..acik konusayim aziz nesinin bütün kitaplarini okudum, nazim hikmetin bir cok siirini ezbere bilirim..
Bende çok seviyorum Ahmet HAkanın yazılarını.Aynı düşünmüyor olmamaız onun başarısını gözardı etmemizi gerektirmiyor.Gayet başarılı bir yazar.NAzım hikmetide çok seviyorum,zaten sorun Necip FAzıl'la Nazım Hikmeti aynı anda okuyabilmekte bence..
Allahi var ahmet hakanin kalemi saglam..bazen altina imza atacak yazilar yaziyor evet sacmaladigi anlar oluyor ama adam sirf saf degistirdi diye ne yaparsa kötü demek bence cok gercekci olmaz..
sonucta bu insanlar her ne kadar bizimle ayni görüste olmasada bu ülkenin insanlari, bu ülkenin degerleri..
ben sabahleyin internet basina oturunca sirayla degisik gazetelerden isimleri okurum ama su siralar favorilerim ahmet hakan, emre aköz ve samil tayyar..
ara sira cok sacmaladigi zaman yilmaz özdil inde kalemi saglamdir bazen paranoyak oluyor ve kendince komplo teorileri kuruyor..
olabildigince degisik fikirleri okuyalim ki onlar hakkinda fikir sahibi olalim..siz saniyor musunuz ki aziz nesin islam dininden bihaberdi!..