12-06-2007, 21:51
|
|
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
taha akyol;türkiyenin yetiştirdiği en bilgili köşe yazarlarından olaylara bilimsel boyutlarla bakabilen sağduyulu bir yazar.
can dündar;çok hassas noktalara el atıyor fakat hakkınıda veriyor;insan hakları davalarında hep en önde bayrakatarlık yaptı
ahmet altan;türkiyenin en cesur yazarı;hakkında açılan onlarca davaya rağmen tsk nin rütbeli paşalarının yaptıkları yanlışları eleştirmekten geri durmayan bir cesaret abidesi.
ahmet hakan;döndü filan diyorlar para için diyorlar....ben para için olduğuna inanmıyorum bugün bazı çevrelerin eylem ve hareketleri insanları dininden soğutmak için yarışıyor resmen ;ahmet hakanda u dalganın tesiri ile dinden soğumuş olabilir.
eygiile kavgasında son derece haklı idi eyginin, o dönemdeki yazılarında müslümanları cihata çağıran ve denizleri, hedef gösteren onlarca yazısı var. dönemin gazete manşetleri milli kütüphane arşivlerinde olması lazım;ve ayrıca eyginin son yazısı daha bir komedi;tuttu deniz gezmişler ile pkk yı aynı kefeye koydu :D
ayrıca ayşe arkadaşa katılıyorum;herşeyi okumak ama herşeyi bizim ufkumuzu çok fazla açar;peyami safa da okuyacaksınız,aziz nesinde;mustafa necati sepetçioğluda;yaşar kemalde ;yahya kemal beyatlıda,ahmet arifde ,nihal atsızda,orhan pamukta hepsini okumak güzel olur.malesef türkiyede elif şafakın dediği gibi ;okur taraftar gib,i sağ okuyan solu okumuyor ,solu okuyan sağı okumuyor .sonuçta herşey hep tek taraflı görülüyor
|
Kusura bakma aynı anda geldi yorumlar,okumadan yazmıştım ama aynı şeyi söylemişiz ikimizde ;)YAzdıklarına sonuna kadar katılıyorum eronon,marifet aynı şeyi düşünen insanı okumakta,okuyorum demekte değil senin gibi düşünmeyenide öfkeyle,nefretle,küfrede küfrede değil hakkını vererek okumakta.Marifet Necip Fazılın sakaryasınıda,Nazım Hikmetin Mavi gözlü devinide ezbere bilebilmekte..
|
|
|