Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca dindarlaşabilir ülkemiz...önemli değil...önemli olan bunun baskıyla olmaması herkesin hür iradesiyle karar vermesi...
ben ne türkiyenin malezyalaşıp oruç polisi memur edeceğine inannıyorum ne de arabistan gibi kadınlara araba kullanmanın bile yasak olacağına inanıyorum...bunları zaten istemiyorum da....ama biri saygısından ben oruçluyken karşımda su içmiyorsa minnet duyarım yok c.başkanı olmuş ama art niyetle gözümün içine baka baka su içiyorsa ben de kendime özgürlük isterim.....
|
ya aslında bilmiyorum;şu an için gördüğüm beni kaygılandıran iki olay; birincisi kırmızı sokak uygulaması idi sonra geri çekildi ya geri gelirse?;ikinciside nette üye olunan çeşitli sitelere bugünlerde erişim engellemeleri arttı, mesela kredi kartı üzerinden özellik üyelikle erişim yapılan arkadaş bulma sitelerinden bugün birisi daha kapandı,tabi bilemiyorum hangi amaçla kapandı mahkeme kararını görmek lazım... bu tarz şeyler kaygımı artırıyor;birde buna son günlerde basının propagandası eklenince biraz tedirgin oldum..belkide yersiz bir kaygıdır haklı olabilirsiniz.
" iyiliği emret,kötülüğü men et " islamın temel görüşlerinden birisidir;şimdi ileride benim bu dünyada zevk olarak ama islamiyetin kötülük olarak gördüğü şeyleri,bu temel düşünceden yola çıkarak birisi yasaklamaya kalkarsa ,korkum odur, o yüzden laik -sivil-bireysel özgürlüklerin güvence altına alındığı bu anayasa çalışmalarına çok önem veriyorum.
aslında biliyorum basında gerçekleri güzel saptırıyor ,hiç unutmam cnntürk te bir açık oturum vardı ;bir başladılar konuşmaya milli eğtimdeki kadrolaşma için" ulan dedim "kendi kendime ,elden gidiyor ülke haberimiz yok;sonra hüseyin çeliğe geldi söz sırası; ve tak tak tak, belgeleri çıkarmaya başladı;mhp-dsp-anap döneminde yapılan kadrolaşmanın yarısını bile ak parti yapmamış

hüseyin çeliğin çalıştığı üst düzey bürokratların yarısından fazlası, eski koalisyon döneminde atanmış kişiler ve çelik hiçbirini değiştirmemiş ;) ama cnnturk e bakarsanız ülke elden gitmişti

demekki bu basının, herşeyine de inanmamak lazım diyoruz, ama, yine arasıra, duygusal düşenebiliyoruz. ;)