Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
hani milli piyango röportajlari yapilir ya..soruyorlar para size ciksa ne yapardiniz..herkes yok farkilere yardim ederim, hastane acarim, okul yaptiririm, fakirlere veririm diyor..
bende o zaman vaybe ülkemin güzel insanlari ne kadar ince düsünceli derdim sonrada hep gazetelerde piyangonun ciktigi kisinin sirra kalem bastigini duyariz..
sende parayi hayir icin kullanacaksin onun icin seviyorsun gercekten cok ince düsünce kardes..ne diyelim rabbim sana hayir icin kullanacagin bol para versin!..
|
Ya yasantimda pek bir degisim yaratacagini dusunmuyorum.Ben yine oldukca bakimli bir Murat olacagim.Yine bir site dairesinde yasayacagim.Kisacasi yine guzel bir yasantim olacak vs.Suan ki yasantimdan bahsettim.Eee ne yapacagim bu parayi,hayira harcayacagim herhalde. ;)
Tabii ki 40 ta 1'ini soylenmis oldugu gibi. ;)
|
aman söylendigi gibi 40 ta birini ver 2 sini verirsen para filan kalmaz sana dikkat et 8)..söylediklerine kendin inaniyorsan bize söyleyecek laf yok kardes..
ne diyelim görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
|
SEN ISTE DAHA FAZLA VERELIM.HEHEH GUZEL KARDESIM.

Ya ama oyle bir yazmissinki sanki ben suan harap bitap birisiymisimde.Elime para gecerse sunu yaparim bunu yaparim demisim gibi olmus.Ben zaten yasantimdan cok memnunum Allah'a sukur.