Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2007, 23:18   #63
Kullanıcı Adı
erenon
Standart evlenmek ha....:)
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
saliha anlatamadı derdini bir türlü..

şimdi aa bu insan dini çok güzel yaşıyor onunla evleniyim mutlu olurum dersen olmaz dini güzel yaşayan artı sana denk olan biri olması lazım..

bu konu çok uzar ne demişler kısmetinde yoksa dayak bile yemezsin herşey kısmet
sen olmasan ben ne yapacağım ya ;)
salihayı anladım ben dindar olupta mutsuz olanlarda var diyor evet şimdi burada yazılanlara baktım sanki dindar olunca herşey sihirli çubuk değmiş gibi düzelecek mutluluk gelecek şeklinde algılanmış ama salihada dindarda olsa mutsuz insan var demek istiyor bencede bu görüşünde haklı şimdi muahafazakar bir hayat yaşayıpta ailesinde hiç kavga eden boşanma noktasına gelen aile yokmu ? şüphesiz ki var dini bir mutluluk aracı gibi görüp işte bu dindar iyi vallahi abdesinde namazında diye evlenirsin ;birde bakarsın adam manyak derecede kıskanç;yada aşırı derecede cimri bir çay alacak iki saat yalvartıyor,yada eşiniz çok dindar sürekli ibadet yapıyor ama tembel iki saatte hazırlanamıyor;yada güzel yemek yapamıyor bu özelliklerin dindarlıktan çok kişilikle ilgisi var;saliha bunu anlatmak istedi sanırım :D :D :Dbende mi yanlış anladım yoksa salihaaa :D :D :D
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla