Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2007, 00:20   #80
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Standart evlenmek ha....:)
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
edebiyat: 0! otur saliha!
sağol ayşe ya demek istediklerimi bir anlayan daha çıktı...daha doğrusu anlatabilen ;)
Olur mu güzelim.Bazen insanın üzerine gelince anlatacağı varsa da anlatamıyor.SAnada birden yüklenilmiş o yüzden izah edemedin bir anda.Ama bence açıklamaların güzeldi.
Ben bu konuyu yaşayanlardanım birde.Benim babamın kriterleri arasında vardı mesela evleneceğim kişinin namaz kılması,şu konuda da yalan söyleyemem nişanlım o zamanlar tam anlamıyla kılmıyordu 5 vakit namazını.Elbette bende istiyordum evleneceğim kişinin namaz kılmasını,ama namazını aksattığını bilerek onunla bi ilişkiye başladım.Sonuçta bunlar zamanla oturacak şeyler.Aşık olmasaydım asla dini vecibelerini yerine getirdiği için biri ile evlenmezdim,ama eksik yerine getirdiği içinde aşık olduğum kişiden vazgeçmezdim..Geçmedimde çok şükür Rabbime şimdi kılıyor.Yukarda unutmuşum yazmayı hayallerimden biri sevdiğim kişi ile Mevlanaya gitmek dua etmek Selimiye'de namaz kılmaktı mesela..Çok şükür oldu.Kİmse baskı yapmadı ona.Şuan askerde olmasına rağmen kılıyor beşvakit namazını,Gideli 4 ay olacak ilk ay hariç kalanını oruçla geçirdi diyebilirim.
Sonuç olarak din de olmalı aşkta...Bence Evlilik bir yapboz gibi ;bir parçası eksik olunca yürümeyecek bir kurum..
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla